Misslyckade familjefoton

Jag vill jättegärna ha en fin bild på mig, Kim och Sienna. Det går sådär. Jag är hemskt ofotogenisk, Kim har komplex för allt och tvingar mig att radera 95% av bilderna... och Sienna är en hybrid mellan bebis och kolibri och är därmed aldrig stilla. Oftast ger vi upp och bilderna blir såhär:
 
 
Men ibland satsar vi och försöker. Som på nyår när vi satte mobilkameran på självutlösning och kastade in den i skafferiet. Och då blir det såhär. En 175 cm lång jätte, en liten blond kines och en sur lilla My från Mumintrollen. Och den blev vi ändå nöjda med.
 

Kommentarer
Postat av: Thilde

Samma problem här hemma! Jag har försökt få en bra familjebild i 8 månader. Går. Inte. ! Och Alex vill aldrig vara med, han är väl som Kim. Och de gånger jag lyckas tvinga honom, så blinkar han på varje bild, aldrig vart med om nån som lyckas blinka varje jäkla gång kameran klickar!! Gah!! Men jag tycker båda dina bilder du la upp är underbara! Ni ser lyckliga ut, ni visar att ni är avslappnade och har humor :)

2013-01-23 @ 10:19:44
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: Icka

Den översta bilden är ju bara så bäst dock =)
Kram

2013-01-23 @ 10:40:43
URL: http://www.kommandoran.blogg.se
Postat av: Frida

Hihi! Den blev ju charmig!

2013-01-23 @ 11:52:40
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Daniela

Ha ha... Fast jag älskar den översta bilden! Så himla härlig!

Vi har inte heller någon bra bild på hela familjen, men när fotografen var här så tog hon några bilder på oss tillsammans, så få se om någon blir bra. Maken brukar dock alltid blunda, jag brukar lägga upp världens garv och hästtänder och lillen brukar göra sin "tuffmin". Ha ha.... :)

2013-01-23 @ 12:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0