Stackars Kim Persson

Huset vi bodde i innan hade 16 våningar. Vi bodde på fyran. På våning 15 bodde en kille vid namn Kim Persson. Min sambo heter också Kim Persson. Och trots att vi hade ett helt annat lägenhetsnummer än Kim 2 så redde inte riktigt brevbärarna ut det. Så varje dag fick vi åka upp till våning 15 för att lämna av en hög med saker som inte var till oss, samt ringa och be om nya brev och räkningar då Kim 2 inte orkade åtgälda tjänsten. Och aldrig svarade när vi ringde på. Man kan tycka att problemet vore löst nu när vi har flyttat, men icke. Det har nämligen Kim 2 också. Och han har inte adressändrat eller bett om eftersändning. Så nu får vi all hans post via eftersändning utan att veta var vi ska lämna den. Hade de bara varit reklam hade jag struntat i det, men denna veckan har vi fått både hans nya anställningsbevis och en saftig räkning från Klarna fakturor och jag tycker lite synd om killen. Mest för att lönen inte riktigt matchar räkningen. Alltså har jag mejlat hans arbetsgivare och bett dem skicka ett nytt bevis till valfri adress utom hans gamla. Och ringt klarna och bett dem stryka en påminnelse då Kim 2 faktiskt inte fått fakturan. Så detta är inte Kim med personnummer 8507133-XXXX? frågade de och läste för säkerhetsskull upp Kim 2s personnummer långsamt en gång till. Jag vet vad killen heter, var han jobbar, hans lön, hans personnummer och hans skulder. Är det någon som vill sno stackars Kim 2s identitet så är det bara att fråga. Snart skickar de väl passet också.

Kommentarer
Postat av: Thilde

Hahahaha, kan inte sluta skratta. Så jäkla tragiskt!!! Jag känner en Kim Persson i Malmö, ska kolla när han är född :p

2013-01-21 @ 19:44:17
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: Renata

Hahahaha herregud men vad SNÄLL du är som ringer upp. Jag hade nog bara kryssat och lagt tillbaka i lådan. Är man dum får man skylla sig själv.

2013-01-21 @ 20:01:10
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll snäckan.Oj vad skumt allt lät.Hade dog inte gått ut med detta här på datan för det kan bli så fel..Bra av dig att du har ringt hans jobb men ta bort hans uppgifter här inne..
Ha en fin mysig kväll.kram

2013-01-21 @ 20:18:06
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: cornelia

Haha fantastiskt! Jag hade nog också lagt tillbaka det på lådan.. men kanske om jag också hade varit hemma med en nio månaders bebis så hade jag också kanske utnyttjat tillfället att göra en/flera goda gärningar och samtidigt fått prata med en vuxen människa! 😉

Svar: Haha exakt! Jag låtsas att de är kunder och att jag måste fixa till en viktig beställning som någon annan gjort fel. Typ. :P
Lisa

2013-01-21 @ 20:27:46
Postat av: Tanja

Haha jag vet vem det är jag ska säga till honom, skicka ett mail på hans Facebook. Jag har hm som vän... :P

Svar: Haha skojar du? Ja, gör det! Så kan han ringa posten och gnälla!
Lisa

2013-01-21 @ 21:25:19
Postat av: lena karlberg

Nu när du ändå är igång: 1. Ring posten. 2. Ring Kvällsposten eller Sydsvenskan och tipsa, där kan du tjäna en hacka :) Skämt åsido så är ju det här inte riktigt klokt! Stackars kille. Och stackars er!

Svar: Jag borde kanske kunna ringa posten och förklara läget?
Lisa

2013-01-21 @ 23:22:01
Postat av: Anonym

Nästan lite creepy! Tur att ni är snälla och ärliga!:-)

2013-01-22 @ 03:52:08
Postat av: Amanda

Nästan lite creepy! Tur att ni är snälla och ärliga!:-)

2013-01-22 @ 03:53:08
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0