Tråkig vinterdag

Jag längtar till sommaren av tusen olika skäl, men ett av dem är för att kunna tillbringa mer tid med Kim. Och göra roliga grejer. Som det är nu så springer helgerna iväg och slösas bort på tråkigheter som man måste göra. Igår flängde vi omkring på mobilia och netonnet och idag har det varit IKEA och Willys. Sienna tycker det är urtrist men står ut om hon får sitta själv i kundvagnen som en stor flicka. Ofta glider hon ner och hänger där som en hösäck medan folk småskrattar åt henne, men hon är stolt ändå. Lägenheten borde städas och jag borde fixa mat, men Sienna är inte trött. Och nu för tiden så kan man inte göra så mycket när hon är vaken. Om jag inte binder fast henne vid dammsugaren? En idé kanske. Jag är trött. Den senaste månaden har det hänt två gånger att Sienna vaknat till och inte lyckats somna om själv, men inatt vaknade hon var trettionde minut. Undrar om det är tänder som spökar eller en förkylning på g? Vi gav henne alvedon mitt på dagen idag och hon sken upp nämnvärt, så vi ska testa igen innan läggning. Och håller tummarna att den stackars flickan får en natt av ostörd sömn. Och hennes stackars föräldrar också såklart.
Jag. ska. stå.

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag längtar inte till fasen ni befinner er i nu! Filippa är hyfsat still, krypandet har börjat en aning. Gillar hon inte matstolen?

2013-01-27 @ 18:54:03
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Daniela

Det låter hektiskt! Då vet jag vad jag har att vänta mig...

Det är såå jobbigt när man inte får tillräckligt med sömn. Min kille har vaknat redan klockan 5 några nätter och det är fruktansvärt. Jag är inte människa vid denna tid! :( När han sedan vill sova några timmar senare har jag ju blivit pigg och då kan jag ju inte sova.... Ond cirkel!

Kram

2013-01-27 @ 19:52:04
URL: http://panylund.blogspot.se
Postat av: Bella - Levis mamma

Ni kan ju köpa en lekhage som hon kan vara i ibland när du vill göra annat så som städa tex. Min kompis hade en till sin son och den var jättebra, vi fick köpa den av henne ( han växte ur den eller vad man ska säga ) så Levi ska få ha den sen, tycker det verkar smidigt :)

2013-01-29 @ 23:31:06
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0