Tre timmar till öl

Svår natt för bebis och mamma. Sovmorgon till nio! Gnäll och gråt. Mormor kom med frukost. Sienna matvägrade. Ont i mun eller hals? I med alvedon. Powernap, promenad och nu lek. Favoritmaten inköpt. Alvedon framdukad för kvällen.

Jag räknar ner timmarna till första ölen, med en blandning av ångest och längtan. Gott, kul, skönt att komma ifrån allt gnäll. Men att lämna en ledsen flicka som inte mår bra, för att ge sig iväg och dricka. Inga mammapoäng där inte.

Kommentarer
Postat av: Thilde

Njut kvinna! Är hon ledsen så är hon ledsen, oavsett du eller nån annan ser efter henne ikväll. DU behöver detta, så försök koppla bort henne (jag vet hur dumt de låter) och försök att bara njuta och ha lite Lisa-tid :)
Ta en extra öl för mig med!

2013-01-04 @ 16:53:05
URL: http://Thiilde.blogg.se
Postat av: lena karlberg

Klart det ger mamma-poäng! Koppla av en stund o ha lite trevligt gör dej bättre rustad för imorgon, med kanske mera gnäll. Sienna har ju en fullt kapabel far dessutom. Bara bra för er alla 3- men jag förstår din känsla. Såna är vi mammor, på gott o ont :)

Svar: Det gick hur bra som helst, och Sienna saknade inte ens mig. Jag tog igen "tiden jag missade med henne" genom att låta lillgnäll sova i min säng inatt igen.
Lisa

2013-01-04 @ 17:30:49
Postat av: Renata

Ta en öl för mig med!!

2013-01-04 @ 17:58:43
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Anonym

Även mammor behöver en öl då och då!
Trevlig kväll!

2013-01-04 @ 18:47:15
URL: http://httpBubblanochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0