Duktiga föräldrar

Eftersom rutiner är a och o i det här hemmet blir vi rätt knäckta när de inte går att följa. Två av oss, i alla fall. Sienna tycker att det är hur kul som helst när hon är så övertrött att hon inte kan sova och får springa omkring i pyjamas, eller när hon får småäta en hel dag utan att sitta i matstolen en enda gång. Men nu har jag och Kim i alla fall insett att det inte är hela världen om något inte går som planerat. Innan trodde vi liksom att en misslyckad läggning innebar att Sienna ALDRIG mer skulle sova i sin säng, eller lyckas somna på egen hand, eller överhuvudtaget sova alls. Men det kan hon såklart. Så igår när ungen fick frispel efter ännu en lyckad dag och vägrade somna trots bara 40 minuters vila så tog vi helt kallt upp henne. Och lät henne showa och tramsa omkring. Och sedan la vi henne igen efter en timme, och vips så sov ungen. Nu är hon i och för sig helt slut och somnade redan vid 10 idag, men ändå. Jag är hemskt stolt över oss. Att till och med föräldrar kan mogna lite.
 
Bild från dag 2 av roligheter- besök hos Maria och Elin i Klågerup
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Äntligen ;) Har väntat på uppvaknandet, hahahaha! Rutiner är guld värda, men världen faller inte samman om de inte följs slaviskt- tvärtom: lite avbrott då och då gör livet gladare o lättare. Imorgon ska hon få vara uppe o hoa hela natten om hon vill, s.k myskväll:)

Svar: Hahaha dissa oss bäst du vill- igår skrek hon 8 timmar i sträck (bara paus för tupplur) innan hon däckade 17:40. Och sov i 13 timmar! Så hon gillar sina rutiner. Och vi med. Men ibland får man faktiskt chansa och vara spontan.
Lisa

2013-07-19 @ 18:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0