Kliande shoppingfingrar

Eftersom min brist på jobb och min brist på mammadagar har bemödat sig om att slå följe så försöker jag och Kim leva snålt satan. Alltså har vi troget satt oss på bussar och dissat taxibilar när någon av oss varit ute, blundat varenda gång vi gått förbi ett skyltfönster och de enda restaurangerna vi sett i sommar är de i Bulgarien. Men idag kunde inte mitt shoppingsug stoppas. Jag hade nämligen fått ett mejl med halva reapriset på kappahl. Halva. Rea. Priset. Nästan som att de ger oss betalt för att shoppa, argumenterade jag inför Kim. Och han köpte det! Så hem kom vi med tre par byxor, en byxdress och en tröja. Till Sienna. Varför kan man inte längre shoppa till sig själv sedan man fått barn? Något i huvudet har blivit fel. Som tröst köpte jag en flaska vin till inflyttningfesten hos Madde och Martin ikväll.
 
En familj gick förbi byxdressen, och mamman drog lite i den. Usch nä, skrek mormorn, den var ju skitful! Kul för Kim som stod två cm bort och höll i en som vi skulle köpa till Sienna. Mohahaha.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: terese

haha! =) stackars kim! men o andra sidan har inte alla mormödrar bra smak. jag tänker på min runda mormor som gärna går med magtröja o skymtar sina bröst... scäääry!

2013-07-20 @ 14:58:42
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Elina

Haha, men halva rea priset, jag förstår att inte ens kim kunde motstå det argumentet :) Och den familjen hade då dålig klädsmak må jag säga.

2013-07-20 @ 18:18:00
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: erika

tack snälla :)
Ja det är kul att följa barns utveckling och älskar att följa andra mammors bloggar :)

Fina kläder du hittade.

2013-07-22 @ 14:45:40
URL: http://www.minimini.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0