Utmaning för en lama

Idag har jag varit iväg och utmanat mig själv. Hoppat bungyjump? Nope. Genomfört ett triathlon? Nope. Tränat åtminstonde? Nope, inte ens det. Jag har färgat ögonbrynen och ögonfransarna! Inte världen största bedrift kan man kanske tycka. Men om man ALDRIG visar sig i glasögon utanför lägenheten, inte är socialt välanpassad i ovana situationer och dessutom lite suspekt till skönhetsvård överhuvudtaget så kan man faktiskt vara nöjd med sig själv efter att ha genomfört det. Ungefär som när jag fick massage; jag trodde att jag skulle dö innan, men undertiden somnade jag och efteråt var jag väldigt nöjd. Lite frågande till varför min mamma (som bokade tiden till mig) sa att man inte fick ha linser förrän efter ett par timmar efteråt, när man faktiskt fick ha det genom behandlingen. Men utöver det väldigt nöjd. Nu ska jag iväg och visa upp mina fransar på en sommarfest och njuta av ett par öl. Härlig dag!

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Kul att du blev nöjd :) Men tjejen som gjorde mina SA faktiskt till mej att det nog var bättre utan brillor, för det kan svida och irritera en stund ;)

Svar: Haha det sved satan! Så jag kanske hoppas linser nästa gång också. Om jag gör det på salong då med; Hanna Hedman erbjöd sig att hjälpa mig med ett hemmakit. Hon är ju make up artist, så det ska jag nog nappa på. :)
Lisa

2013-07-13 @ 17:10:19
Postat av: mamma/mormor Lena

Utan linser, ska det vara:)

2013-07-13 @ 17:10:52
Postat av: Madde

Man kan köpa ett gör det själv-kit på H&M för 90 kr annars och göra det själv. Med linser. Tar 3 min att kladda på och sen tar jag bort det när jag kommer ihåg det. :) Mycket smidigt.

Svar: Låter inte helt fel! För även om det var skönt att slippa göra det själv, så kan jag ju inte gå dit och somna en gång i månaden.
Lisa

2013-07-13 @ 20:25:54
Postat av: terese

varför fick man inte ha linser efteråt? tog du svarta, mörkbuna, el brunsvarta? markerade ögonbryn e alltid fint, och mörka fransar ett plus. så nu kan du bege dej till lekplats solsidan/odd-molly med gott samvete=)

2013-07-14 @ 21:37:40
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0