Grattis Dan och Maria!

Festen igår visade sig vara mer av förlovningsfest-slaget än försenad 25-årsfest-slaget som vi fått besked om. Medan vi kom och minglade och spanade in alla vackra rosor och levande ljus i huset satt Dan på en fin restaurang och svettades framför Maria. Medan vi drack öl och fick förklarat för oss hur resten av kvällen skulle se ut så tog Dan med Maria på en promenad i Dockan och pratade om hur bra de hade det tillsammans. Medan Kim tände en cigg tände kompisen Jonas fyrverkerier framför Dan och Maria (och tre skrämda fiskare). Och medan Maria kollade på det vackra skådespelet tog Dan fram två ringar. Tillbaka i huset möttes de av familj och kompisar som agerade ljusstakar medan Can You Feel The Love Tonight spelades och en chockad Maria och alla tjejer i sällskapet bröt ihop. Champagne, tal och fyrverkerier fullbordade en härlig kväll. Grattis Dan och Maria! Och mycket bra jobbat Dan, som förberett kvällen sedan februari. Denna blir svår att klå för samtliga killar i bekantskapskretsen.
 
En lycklig nyförlovad tjej

Kommentarer
Postat av: Maria

Tusen tack igen för att ni kom och firade med oss. Chocken har inte lagt sig ännu och bakis är man! ;p
Heeemsk bild men vad gör det! ;)

Svar: Kul att få vara delaktig på den stora dagen! Och det var en jätterolig fest. Trist att du är bakis! :P Men det kan det vara värt.
Lisa

2013-06-01 @ 15:39:03
Postat av: terese

Åh vad fint =) Och igår vart ju dessutom en riktig varm sommarkväll på alla sätt och vis!

Hoppas minilaman sov gott, och samma gällande barnvakten=)! Loke sov som en stock igår... Jag är i chock! Men en bra sådan... hehe

2013-06-01 @ 22:37:01
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0