Krabban

Sienna, jag och min mamma har gjort stranden osäker idag. Mest Sienna. Enbart Sienna, om vi ska vara helt ärliga. Hon tillbringade strandvistelsen genom att göra "krabban" framför intet ont anande främlingar. Krabban går ut på att hon kryper på alla fyra, med händer och fötter i marken. Eftersom benen är längre än armarna riktas huvudet rätt ner i marken, så hon ser absolut ingenting mer än sand. Och hon får en jäkla fart, då det är svårt att hålla balansen i denna krypställning. Vid ett tillfälle blev hon förvirrad och tog sikte på vattnet. Jag skrattade så mycket att jag hade svårt att resa mig, så det var med nöd och näppe jag hann fram innan hon tog ett dopp med huvudet före. Efter lite mjukglass lugnade krabban dock ner sig, och nu är vi hemma hela och rena. Eller, hela i alla fall.
 
En annan liten krabba
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Hon borde sova länge o djupt efter all den motionen, jädrar vad hon är i farten! Det är väl ingen risk att en sån liten överanstränger sej? Kämpa så flera timmar i solen :s?

Svar: Överansträngd eller inte... för utmattad för att komma till ro. Skrek i två timmar oavsett vad vi gjorde. Till slut somnade hon mellan oss i vår säng... EFTER att BÅDE jag och Kim hade somnat. :P
Lisa

2013-06-18 @ 20:07:00
Postat av: Amanda

En annan dör av värmen! Att krypa i sanden hade jag nog svimmat av!

2013-06-19 @ 00:01:07
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Stackars Bebis! Det kanske blev för mycket aktivitet igår? Kanske hon behöver "semester" o bara ta det lugnt ett par dagar- så hon är fit inför midsommar :)?

Svar: Vi har planer för imorgon, men idag får hon vila. Och imorgon ska jag försöka ha henne hemma alla måltiderna i alla fall.
Lisa

2013-06-19 @ 08:22:31
Postat av: Elina

Haha, vad jag önskar att jag var där och fick se det. Jag skratta som bara den av bara inlägget, haha :) Skönt att ni kom hem hela med mjukglass i magen.

2013-06-19 @ 09:48:31
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: terese

Åh vad mysigt det lät! Nog den enda krabban jag inte tyckt var otäck om jag fann den på stranden=P

2013-06-19 @ 10:56:28
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ 130510

Hahha det kan jag tänka mig gav en massa goa skratt :D

2013-06-19 @ 12:02:18
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0