Matvrak

Sedan Sienna började äta riktig mat istället för burkmat har jag fått en känsla av att hon äter mer och mer. Istället för att halvsvettas likt en boxare när jag tänker på en invägning så känner jag mig nästan manad att be om en när det är dags för hepatit-sprutan nummer två. Och igår fick jag mina misstankar bekräftade. Jag hade inte tid att laga lunch till henne (det blir ju lite stress när man vet att ungen somnar mitt i maten om man inte hinner klart till en viss tid), så jag köpte med mig en burk spaghetti hem. Och ungen slukade den utan att tramsa. Sedan åt hon efterrätt trots att hon inte verkade så förtjust i min blodgrapes-blandning. Därefter åt hon upp en skiva kokt medwurst, och tuggade ner en liten macka med smör. Inte förrän jag skar upp ett päron slutade hon att gapa, och jag tror mest att det beror på att hon slöt sina ögon i samma veva. Yey! Vad härligt det är när man vet att ungarna får i sig mat. Och att hon gillar min mat bättre än burkmat är ju alldeles underbart. Och lite sorgligt, eftersom det visar hur låga krav Sienna har.

Kommentarer
Postat av: Elina

Du är förmodligen en mästare på att laga mat ;-) Och visst är det skönt när dom äter.

2013-06-05 @ 14:19:12
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Cissi

Vad roligt att hon äter! Och helt klart ett bevis att du är en mästerkock ;) Emma var tvärtom; vägrade min mat, men slukade burkar!

2013-06-05 @ 15:06:36
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Skönt att hon äter bra och hoppas det fortsätter så :)

2013-06-05 @ 16:23:01
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: Ereeka

Svar; ja, det är nog skönt att kunna sätta de små liven framför tvn och sen är det bra. Jasmine tittar litegrann på tv, men oftast inte längre stunder. Men hon är väldigt duktig på att leka själv. Plocka på med sina leksaker :)

Bra att hon äter mycket :D

2013-06-05 @ 17:33:05
URL: http://ereeka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0