Min ounika unge

Så fort Sienna gör något nytt tycker jag såklart att hon är världens smartaste och mest speciella unge. Men när det gäller hennes två senaste egenskaper måste till och med jag inse att hon följer någon knäpp utvecklingskurva, eftersom jag både har sett på youtube och läst på bloggar om flertalet barn som gjort samma sak. Dock måste jag berätta om det ändå, för det är ju såååå spännande när det gäller mitt barn! 
 
Hon har somnat medan hon åt. Det har varit på väg flera gånger, eftersom jag alltid lägger henne efter lunchen, men igår lyckades hon fullfölja det. Mitt mellan tuggorna av potatisen såg jag och Kim hur ungens ögon slöts och huvudet nickade till. Hon gnällde när jag tog upp henne ur stolen och tvättade av henne, men öppnade inte ögonen igen förrän två timmar senare. Naw!
 
Sienna låtsas att hon pratar i telefon. Allt är en mobil: hennes mjukispingvin, en urriven sida ur en bok, en kloss, en sked- det mesta går att snacka i. Och pratar gör hon satan. Högt, snabbt och bestämt. Jag undrar lite vem hon ringer och vad för diskussioner de har, för herrejäklar vad viktigt det verkar vara. Det är så illa att jag och Kim inte kan prata med varandra när Sienna är upptagen i telefonen, för hon överröstar oss. Men kul är det att se och jag längtar tills jag kan urskilja riktiga ljud i hennes samtal. Bara hon inte ringer en låtsasvän och snackar skit om mig?
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha-hoppas få se telefonsnacket :)Snart börjar hon väl låtsas att hon kollar Instagram också. Hon måste snart få en Ipad ;)

Svar: En läsplatta är beställd. :P
Lisa

2013-06-03 @ 08:13:17
Postat av: Renata

Aawww så söta de är när de snackar i telefon!!

2013-06-03 @ 09:41:07
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Elina

Haha, så skön du är alltså, för att inte tala om Sienna. Det där med "telefon grejen" har fortfarande inte gått över här hemma, Saga går fortfarande runt (efter sisådär 1-2 år) och pratar i telefonen och ibland kollar hon även "fackbook". :P

Vad kul förresten att du använde dig av priset :)

2013-06-03 @ 10:36:57
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Mellton

Ja.. Det kanske är tur att ni inte fattar vad hon snackar om!:)
Kram Mellton.

2013-06-03 @ 11:59:38
URL: http://www.mellton.com
Postat av: Amanda

Haha! Det sista var ju urhärligt! Tack för idag!

2013-06-03 @ 17:26:13
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Jag vet. Har fått bekräftelse, hahaha!

Svar: Sweet! :) Stod det ungefär när den kunde tänkas dyka upp?
Lisa

2013-06-03 @ 19:56:19
Postat av: mamma/mormor Lena

Fick SMS idag att den hämtats från lagret :) Så den kommer nog i veckan, får hämta ut den på måndag när jag kommer hem :)

2013-06-04 @ 12:15:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0