Subwayspremiär

I fredags var jag och Sienna på Subways och åt lunch med Shannon. Efter en tröttsam vecka tvingade jag Sienna att ta två tupplurar den dagen, vilket betydde att hon kunde vara med och äta. Först satt hon vackert i stolen och njöt av sin tonfisksub, medan tanter gick förbi och muttrade att jag gav min dotter snabbmat. Om de tycker att en ekologisk sockerfri fruktdryck, en tonfiskbaguette med färska grönsaker och en ekologisk sockerfri banan/mango-smoothie är kass mat, då skulle de bara veta vad jag ger henne hemma! Efter fem minuter tröttnade Sienna dock på att sitta still, och sprang istället fram och tillbaka mellan alla bord för att pricka in precis varenda en gäst som skulle sätta sig. Det var ett under att ingen trillade, så många krokben som hon la fram. Jag vill gärna ha en väluppfostrad dotter, men jag vet seriöst inte hur jag ska få en sådan. Ungen är ju inte klok, och säger jag nej gapskrattar hon bara och springer åt andra hållet. Och in i en glasvägg. Eller in i subwaysköket. Eller rätt på två stressade väktare. Eftersom Shannon pratar engelska så låtsades jag istället att vi var knäppa turister. Och när folk trodde att det var Shannons unge sa jag inte emot. Men mackan gillade Sienna i alla fall, så det blir nog subways fler gånger.
 
Siennas nya fotomin. Vacker unge. Tack för dreglisen, Renata!
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Snyggt stuk på tofsarna här, vax eller nåt?

Svar: Inte vax, regnvatten. Noo, vi glömde testa maroccan oil ju.
Lisa

2013-06-16 @ 11:41:26
Postat av: Renata

Det där var ju hela kostcirkel, knäppa tanter de vill alltid hitta nåt att störa sig på! Och jag vet inte heller hur man ska få en väluppfostrad unge.. Iris spelar i samma liga som sienna haha

Så söt hon är i dregglisen!! :)

2013-06-16 @ 14:54:44
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ 130510

jobbiga kärringar :/

2013-06-16 @ 16:13:41
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: terese

ja men förstår tanten. förr gav man ju ungar torkade sillstjärtar dränkta i sprit för de skulle sova gott,, ekologiskt?! till vilken nytta liksom... (tror jag tanten menade)

2013-06-16 @ 16:49:29
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Amanda

Äh! Hon kommer undan med att hon är så söt!;-)

2013-06-16 @ 17:09:26
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Elina

SUCK, tänk att finns folk/tanter överallt som ska lägga sig i. Och angående klänningen från Kreta, jag förstår att du inte kunda låta bli och köpa dom :)

2013-06-17 @ 16:27:34
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0