Parenthood

Jag och Kim försöker att gemensamt fatta de beslut som rör Sienna. Ibland går det inte så bra, som igår när vi inte hittade skor till henne och han sa att det var mitt problem för att han ändå inte brydde sig om vi var ute eller inne på dagarna. Men ibland har Kim en stark åsikt som jag värderar. Som när jag föreslog att vi kunde börja låta Sienna somna i våra famnar istället, eftersom det tar en stund när hon ska komma till ro. Han protesterade hejvilt, och sa att så gör vi inte! Och det respekterar jag, trots att det är jag som måste göra allt jobbet. Så nu har vi i mer än en veckas tid kämpat för att få henne att inse att man måste sova även om man är stor nog att ställa sig upp i sängen. Och det har lyckats! Ännu en gång har vi sällan problem på kvällarna, aldrig på nätterna, och bara korta stunder på dagarna. Och myset som jag i smyg var ute efter kommer jag att få tids nog- förklyningar och tänder dyker alltid upp och då är det dags för undantag. Men fram tills dess kan vi njuta av att få kvällarna fria, få sova ostört på nätterna och få lite egentid på dagarna. Att vara konsekvent fungerar alltså redan. Nice catch Kim. Fast mest tror jag att han var rädd att hon skulle börja blanda sig med hans fotbollstittande och våra flmkvällar. Men ändå. Han fattade ett beslut, pch det var ett bra sådant. Och vilken unge behöver vårskor?

Kommentarer
Postat av: lena karlberg

Bra gjort av Kim där- jag lovar, det är mysigt ett tag att sitta med en unge i famnen, men man bara skjuter upp det oundvikliga. Man ska somna i sängen, basta- alla ungar lär sej om föräldrarna är konsekventa. Skor: jo, det måste hon ha, du får ut o leta vidare. Utan Kim i värsta fall :)

Svar: Tack för hjälpen idag på på!
Lisa

2013-03-07 @ 09:29:08
Postat av: Maria

Bra kämpat! Elin sover också i sin säng, man får igen det senare om man kämpar med det när dom år små! Nä, tycker inte man behöver ha vårskor än... så varmt är det inte. :)

Svar: Ja, det lönar sig att ta fajterna nu. :) haha nu var det ju så att Sienna faktiskt inte hade några skor alls... så lite krisigt läge var det.
Lisa

2013-03-07 @ 10:26:36
Postat av: Elina

Gemensamma beslut är bra, men inte alltid det lättaste att komma fram till ;) Vilken härlig och lättsam blogg du verkar ha förresten!

2013-03-07 @ 10:58:38
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :)

Ja, att vara konsekvent är viktigt! :)

Hehe, jag skulle till mvc och det fanns inga parkeringsplatser i närheten... Så även fast jag inte orkar gå så långt så hade jag inget val... :D Men det var ju fint väder iallafall, så jag fick lite sol i ansiktet under tiden :D

Postat av: Elina

Man tackar och namnförslag till bebisen i magen mottages tacksamt. Vi har egentligen inga namnförslag för stunden, då jag och sambon har väldigt olik smak när det gäller namn. Men Saga lyckades vi ju med så nog vet jag att det löser sig med lill*n också :) Hoppas ni får en trevlig kväll, kram!

2013-03-07 @ 16:39:18
URL: http://www.volanen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0