Vår morgon

Igår såg vi på fotboll. Då måste man dricka öl tycker Kim. Och dricker man öl måste man ut enligt samma herre. Och ska man ut kan man lika gärna ta sig en rom och cola. Eller tre. Vid midnatt lämnade Kim och hans två kompisar äntligen bostaden och jag fick sova. Som tur är sover Sienna sig igenom allt på kvällarna så hon stördes inte. Tyvärr gäller inte samma sak på morgnarna, så när Kim och hans ständiga följeslagare när han festat, hickan, kom hem klockan 5:20 slog hon upp sina vackra ögon och krävde välling. Och då fick jag helt enkelt slå upp mina inte riktigt lika vackra ögon och göra vällingen till henne. Och nu ligger Kim och sover gott på soffan, medan Sienna äter upp vår ljusstake och jag försöker ta mig samman och käka frukost. Det är vid såna här tillfälle man önskar att man var en kaffedrickare. Cola klockan sju på morgonen känns sådär även enligt mig.
 
Dagens outfit. Rätt taskiga skor när man håller på att lära sig gå, men de är så söta att de kan vara värt det. Tycker jag, Sienna håller inte med.
 
Somnar man på soffan får man väl lite skylla sig själv om ungen vill leka.

Kommentarer
Postat av: Carolina - mamma till två

Oj, oj... Det var en tidig start på dagen..!

2013-03-23 @ 08:59:21
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Lisa

Klart man ska leka med pappa ;)

2013-03-23 @ 15:09:02
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: terese

kan nästan sätta mej in i känslan! Mannen var ute och kollade fotboll igår på puben, och sen skulle det ju festas än mer som om de inte gjort det alleredan! Idag ligger en däckad man på soffan, men när han slinker in på dass och "sjunger-upp" maten sen igår, då står där en liten kille utanför dasset som skrattar gott åt denna härliga sång;)

2013-03-23 @ 17:46:35
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Amanda

Haha, det där med att man måste ut om man dricker två öl känner jag igen här hemma..

2013-03-25 @ 10:18:57
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0