Avslutning på öppna förskolan

Det var sista dagen på öppna förskolan idag. Dagen i ära var många av ungarna utklädda, och en del av föräldrarna. Inte jag. Lite varmt att komma i Ketchup-dräkt, och det är den enda kostymen jag har. Sienna var en humla. Casper var en ko. Tuva en byggare och Theo var Sean Banan. Resten var prinsessor. Undra om det är en fas alla ungar går igenom? Ungefär som "älska Hello Kitty" fasen. Jag hoppas Sienna har en grodfas istället. Mycket roligare. Eller om hon håller fast vid sin humlegrej. Vi lekte såklart humla dagen i ära, och Sienna gjorde precis som vanligt inte en min medan jag tramsade omrking, men pep hysteriskt så fort jag släppte ner henne. Tur att hon inte väger så mycket. Det bjöds på våfflor till lunch. Jag avstod från att värma maten jag hade med till Sienna, och lät henne äta onyttigheterna istället. Våfflor, sylt, grädde, chokladkaka och saft som dricka. Känns stabilt. Humlan i henne älskade det.
 
Jag inser att Sienna inte har en tagg. Vilken miss! Borde sy fast en i efterhand bara för att. Kanske ska låta henne gå i kostymen till BVC i eftermiddag när hon ska vaccineras?

Kommentarer
Postat av: Renata

Hihi ååh jag längtar till halloween :) vi har ju blivit lovade en fest förstår du haha :) iris ska lätt vara groda då

2013-05-16 @ 13:43:11
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till 2 prinsessor

Sötaste dräkten någonsin... ;)

sv. åt både tomater och ketchup samma dag och ungen blev prickig från topp till tå, kliade sig och svullnade upp lite.. så fått order om att ta bort röda saker ur min mat medan jag ammar... tydligen är hon känslig med det. Funderar dock på att pumpa eller smygäta nån enstaka ;)

2013-05-16 @ 13:49:48
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Elina

Men titta så jäkla sött! :) Och klart hon ska ha humledräkten på sig på BVC.

2013-05-16 @ 14:38:49
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Karin

Så söööt - sötaste humla jag sett. Faktiskt riktigt smart Lisa....och seriöst, vem vill vara en Sessa när man kan vara en groda....eller humla...eller blindtarm :p


Svar: Till Halloween ska hon helt klart vara blindtarm! Eller inte. :P
Lisa

2013-05-16 @ 15:40:56
Postat av: Mellton

Ha ha ha klart hon ska ha den kvar på sig:) så sött!
Kram Mellton.

2013-05-16 @ 16:20:09
URL: http://www.mellton.com
Postat av: Yohannas.se

Wow vilken kostym, inte illa !!!

2013-05-16 @ 21:14:58
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: terese

gud vad söt humledräkt!! =) Ja den där HelloKittyFasen! Lokes faster e ju besatt av Hello Kitty. Och på ngt sätt tycker han att faster är lik denna katt. Ett vitt stort huvud typ=P

Ja jag visar bild sen när kistan e färdigpimpad. Jag vill ju tapetsera vissa delar i samma som tapeten, så att det matchar med fondväggen. Johan vill tapetsera den på insidan. SÅ just nu är jag kluven. Men då vi inte har tapetserat än, och inte vet hur mycket tapet som blir över, har jag tid och vara lite förvirrad:)

2013-05-17 @ 18:38:30
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0