Deppiga familjen

Det var svårt att säga vem i vår familj som var tröttast igår. Kim som var bakis, jag som bara fått 4 timmars sömn, eller Sienna som hade hög feber? Man kan säga att regnvädret kom lägligt, för vi satt mest och ugglade i soffan. Kim var den enda som vid ett tillfälle lämnade lägenheten, och då var det för att handla cola och chips. Jag är rätt säker på att han var den enda som borstade tänderna också. Jag var ju förtvivlad eftersom Sienna var hängig och det inte fanns någon förklaring. Det visade sig att det visst fanns en mycket bra förklaring- jag hade inte använt termometern på rätt sätt. Vid noggrannare koll hade hon över 39 graders feber, så det kom ju som en lättnad. I med lite alvedon så fick vi tillbaka vår pigga Busmus. Feber är tråkigt, men oftast inget farligt. Att vara hängig och apatisk utan feber är ju rätt... obehagligt. Dessutom fick jag nu känna på myskramar och kel. Sienna till och med somnade i våra famnar! Ska ungen ändå vara dålig kan man lite gärna se det positiva i det, och jag njöt. Lite mindre njöt jag vid fem i morse då hon vaknade och behövde mer alvedon, och hysterin börjar komma tillbaka då Sienna bara vill sova och inte hinner äta eller dricka mellan varven. Men det är bara att andas djupt och seriöst överväga att ta de där yogalektionerna ändå. Barn blir sjuka. De blir oftast friska också. Jag ska försöka få in det i min hjärna. Och när hon vaknar ska jag muta henne med piggelin.
 
Unge på vädring
 

Kommentarer
Postat av: Cissi - mamma till 2 prinsessor

de blir ju det, och det är inget roligt när det sker... passa på att ge glass eller nåt sånt när hon är vaken.. brukar göra att de får i sig ngt iaf

2013-05-20 @ 13:06:03
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Glass är bra, det kan man överleva flera dagar på ;)Skönt att ni ändå kommer ut på en vädringsrunda. Passa på att sova middag du också!

2013-05-20 @ 14:23:55
Postat av: Fröken M

Sånna där dagar är skitjobbiga, men det härliga är att det ofta ger grönt kort för vädringsrundor och massor av GLASS efteråt, så passa på att vila, promenera och mysa :)

2013-05-20 @ 14:27:52
URL: http://frokenmela.se
Postat av: S

Huvva :( lilltjejen. Hoppas att hon får bli frisk snart.

2013-05-20 @ 15:38:35
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ Äntligen mamma!

Hoppas hon blir frisk fort!

2013-05-20 @ 17:13:59
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Stackars er! Förresten så älskar jag namnet Sienna, hur kom ni fram till det? :)

2013-05-20 @ 21:56:42
URL: http://garnstump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0