Grilldag på landet

Idag körde jag, Kim och Sienna ut på Rydsgård för att grilla. Det är härligt när man är vuxen och har kompisar med hus! Det finns ett par andra fördelar med vuxenlivet också, men just idag var husägandet överlägset bäst. I alla fall när det involverar trädgård med sol och en grill. Benjamin var helhängig och Sienna helstimmig, men vi vuxna hade trevligt. Dock stötte vi på lite problem vid hemkomsten. Eftersom vi inte ville väcka en sovande Sienna innan bilfärden hem fick hon inte heller mat sin vanliga tid. Det gjorde henne vrålhungrig och glupsk när vi väl kom hem (det tog sin lilla tid då det var jag som satt bakom ratten), och därför gapade hon större än vanligt när jag kom med skeden. Då lassade jag såklart in mer mat än vanligt, vilket gjorde att hon satte i halsen, klöktes, hostade och sen spydde. Kim skrek, Sienna skrek och jag höjde kanske också rösten en aning. Nu är i alla fall köket städat, ungen avtorkad och jag och Kim har lugnat oss och konstaterat att på det stora hela var det en bra dag. Tack Thilde och Alex! (för att ni är vuxna och grillägare och vill umgås med oss)
 
Sienna diggar jordgubbar
 
Lillstim och lillgnäll minglar

Kommentarer
Postat av: Veronica

Lillskruttan, det märks direkt på dom små när man bryter rutinerna! Men det låter ändå som att ni haft en härlig dag idag!!
Sov gott!!

2013-05-04 @ 23:26:26
URL: http://4livliga.blogspot.se
Postat av: terese

skönt att sjukdomen inte är värre än så. sjukdomar är så läskigt!
ja grillning i hus på landet är mysigt. tror alla mina grannar här har grillat idag, inklusive oss;)det är nog ngt man gör i rydsgård :)

2013-05-04 @ 23:28:12
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Amanda

Jag älskar dina smeknamn på barnen, catchy!:-)

2013-05-05 @ 06:37:05
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Lisa

Så fina bilder :) ser ut som en väldigt mysig dag

2013-05-05 @ 08:07:12
URL: http://lisajadeholt.blogg.se
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Mysigt med grillat :)

2013-05-07 @ 09:15:05
URL: http://garnstump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0