Leos lekland igen

Idag var jag och Sienna på Leos lekland med Maria och Elin. En mycket rolig förmiddag trots smärre missöden, som när Sienna åkte ner för den långa rutchkanan helt själv för att jag inte hann ikapp, eller när Maria brände av sig halva armbågen på exakt samma ställe som jag hade gjort för tre veckor sedan. Roligast var när Sienna hela tiden envisades med att åka baklänges liggande på mage. Var sjutton har hon fått det ifrån? Dessutom visade det sig att hon själv kunde klättra upp på ställningarna. Snopet, eftersom jag svarade nej när Maria frågade om hon kunde det. Jag tror att hon blev så imponerad av Elin att hon helt enkelt chansade och lyckades.
 
Sienna testade även att klättra upp på min rygg, varpå jag tog tillfället i akt att leka kräldjur. Jag vet inte om ungen fnissade av att hon tyckte det var roligt, för att jag var fånig eller av ren och skär skräck. Jag hade i alla fall kul.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Härligt foto! Spara det, det kommer Sienna att gilla när hon blir stor :)

2013-05-14 @ 20:48:08
Postat av: S

Lekland är kul för alla åldrar ;). Sv: jag har sökt lite allt möjligt men grunden i de flesta utbildningarna är projektledning. Hoppas speciellt på utbildningen jag stressade med idag. Den vore guld.

2013-05-14 @ 21:22:28
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Maria

Jag börjar seriöst skratta för mig själv när jag tänker på Siennas galna äventyr... Åka ensam ner för rutchkanan! Haha!!

2013-05-14 @ 21:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0