Lyxdag

Idag har varit en riktigt underbar dag. Jag tyckte redan i morse att luften riktigt osade utomlandskänsla (insåg sedan att jag smörjt in både mig och Sienna med lite solkräm och att det var den som luktade). Men oavsett anledning så har den strålande solen och de tunna kläderna gjort att man mått semesterbra. Efter öppna förskolan och en misslyckad powerwalk (jag skulle från Lindeborg till Bunkeflo och råkade gå en en-timmes omväg via Kroksbäck) tillbringade jag och Sienna eftermiddagen hos min mamma där jag bjöds på egentid och mat och Sienna fick utomhussov och mat och glass. Riktig lyx. Pricken över i:et var att Kim sedan körde och hämtade oss så att vi hann i tid till vår lekdejt med min pappa i Rönneholmsparken, där Sienna fick ännu mer frisk luft och fick springa av sig lite. Visserligen gick en stor del av tiden åt för att sopa bort all sand från kanterna på sandlådan, men om ungen prioriterar det så är det upp till henne. Jag mår så bra just nu att om jag hade varit en katt så hade jag suttit och spunnit.
 
Sienna städar sandlådan

Kommentarer
Postat av: terese

åh sicken underbar dag! =) jag var i svedala på en fika och där sken inte solen precis. molnigt och blåsigt men trevligt ändå.

jag e nog också en walking dead nörd. det måste jag vara med tanke på en av oss måste sova i sängen med loke för att rå bot på hans spöktimmefasoner under nattid. Ska testa att han sover tre dagar i vår säng, så får jag sova på soffan... sömnen blir ju mindre bra i soffan såklart... för jag ligger och glor på walking dead halva natten, och pillar sönder mina naglar och fäller lite tårar ;)

2013-05-06 @ 19:14:55
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: mamma/mormor Lena

Så kul att man kunde bidra lite till den här dagen :)Som du sa när du var liten "Det här var en riktigt bra dag". Min blev också 100- av att ni kom o förgyllde min em :)

Svar: Tur att din inte sabbades av att vi kom- det hade varit snopet! :P
Lisa

2013-05-06 @ 19:34:57
Postat av: Amanda

Det lät som en riktigt härlig dag!:-)

2013-05-07 @ 09:43:38
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: elin

Härligt! Men en omväg på Powerwalken är väl bara bra!? :)

2013-05-07 @ 09:59:14
URL: http://owlandthecity.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0