Nöjd strandunge

När jag tog en andingspaus mellan allt stim och stök idag upptäckte jag solen. Och jag är en soldyrkare. Vem bryr sig egentligen om gästerna får en god kladdkaka (den blev inte god, den blev övertorr), när man sitter halvbrun och härligt nöjd efter en utedag? Inte jag i alla fall. Jag ringde mamma och bokade träff på Ribban, smorde in ungen med solskyddskräm och kastade ner henne i vagnen och rusade dit. Och vilket härligt beslut! Där var massor av barn som sprang omkring och lekte i vattnet, och Sienna som tror att hon är fem år kastade av sig kläderna och hoppade i hon också. Med lite assistans, som hon under många protester tog emot. Hon badade, skuttade, lekte med bollar, grävde med sin spade, kissade i sanden, kissade på handdukarna, kissade alldeles för nära en främlings handduk, och var helt vild och galen. När vi gick hem protesterade hon inte ens när jag spände fast henne i vagnen, och när gästerna (alltså, mamma igen då, och hennes kompis) utfodrades på balkongen satt hon glatt bredvid och knaprade på ett kex. Jag tror att ungen kan ranka denna dagen bland de topp tio bästa i hennes liv. Och jag är hemskt glad att jag fick vara med.
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Det var nästan så den här dagen hamnade bland mina tio bästa också :) Kladdkakan var jättegod, inte övertorr. 2 min för torr kanske- men glassaen o jordgubbarna kompenserade det :)

2013-05-30 @ 21:57:21
Postat av: frida

Jag älskar denna bilden, hon ser överlycklig ut. Låter som en hemskt härlig dag!

2013-05-30 @ 23:41:18
Postat av: S

Låter som en helt fantastisk dag. Jag hoppas att det ska bli riktigt varmt så att vi kan åka till Åhus. Vill att L ska få se havet o gräva i sanden :)

2013-05-31 @ 09:17:35
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Evelin

Låter ju helt underbart. Hihi ,Tur det bara var kiss nära grannens handduk ;)

2013-05-31 @ 11:05:58
URL: http://enlitengiraff.blogspot.com
Postat av: terese

Ja sand, vatten och sol!! =) Det är livet det!

2013-05-31 @ 22:51:40
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0