Otursdag

Idag har varken Sienna eller mitt psyke haft en lätt dag. Först snubblade ungen och och placerade sin lilla mun på en träleksak, så att läppen sprack och blod och tårar forsade. Jag, den hysteriska nummer ett, blev kolugn och torkade systematiskt bort blodet tills jag hittade orsaken och kunde börja andas igen. Jag inser att detta inte var en krissituation, men det bådar ändå gott för framtiden. Och resten av dagen fick jag fortsätta öva på mitt lugn. Siennas mun belönades med en fläskläpp av händelsen. När vi sedan cyklade till babysången klämde jag den lilla dubbelhakan, men eftersom ungen inte sa ett knyst om det märkte jag inte eländet förrän hon pep till när jag tog av hjälmen, 20 minuter senare. Ett litet blodigt sår på den mjuka huden vittnade om saken, och jag tjöt mer hysteriskt än min lilla flicka. För att avsluta dagen på topp bestämde sig sedan Sienna för att hoppa huvudhopp från soffan här hemma. Eftersom jag hade lagt kuddar och täcke på golvet nedanför, och täckte ena sidan, så kastade hon sig istället över armstödet. Då blev ju dessutom fallhöjden högre. Score sa ungen. Och sedan grät både hon och jag en stund till. Ett blåmärke i pannan blev beviset. Nu har hon fått välling och lagts i sängen, där jag hoppas hon somnar innan hon får en fot i kläm i spjälorna och bryter den. Jag ska krypa upp i soffan med choklad och cola och söka lite tröst hos sambon.
 
Sienna med sin fläskläpp och den skyldiga leksaken

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Nämen vilken dag! Förmodligen större trauma för dej än för Sienna dock- på fotot ser hon ju rätt cool ut, och verkar inte arg på leksaken heller- och fläskläppen syns inte:) Hoppas ni får en bättre dag imorgon.

Svar: Fläskläppen syns liiiite tycker jag? haha ja, hon förlät leksaken rätt fort. Puss
Lisa

2013-05-22 @ 18:54:59
Postat av: Renata

Oh herregud du måste vara helt förstörd nu!! Tur de glömmer fort de där små...

2013-05-22 @ 19:35:43
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Elin

Usch, vilken dag för både Sienna och dig! Läskigt när blodet sprutar från munnen. Hoppas resten av veckan blir bättre.

2013-05-22 @ 19:38:36
URL: http://pysselochpaket.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Usch det låter inte som en bra dag! Fy vad jobbigt det är att se när de slår sig!

Tack! Tightsen är underbara, kommer från Mexx.

2013-05-22 @ 19:55:13
URL: http://karinjeanettes.blogg.se
Postat av: Kim

Åh, visst får man dåligt samvete när de slår sig? Även om man inte kunde förhindrat det (om man inte satt ungen i ett madrasserat rum ((och hade man gjort det hade det säker inte varit bra av andra anledningar))

Svar: Haha ja, de är otroliga på att klumpa till det! Och man mår hemskt när man ser hur ledsna de blir och hur ont det gör, och tänker att man är världens sämsta förälder som inte kunde hindra det... Men som du säger, madrasserade rum är nog inget som rekommenderas. ;)
Lisa

2013-05-22 @ 20:09:50
Postat av: Amanda

Lilla Sienna! Det är tur de tål så mycket! Kram till både dig och S!

2013-05-22 @ 21:25:32
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: terese

En olycka kommer sällan ensam!, säger man inte så?!

Sicka fransar ungen har. Henne behöver jag då inte göra fransförlängning på=P

2013-05-22 @ 22:35:54
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Camilla ♥ Äntligen mamma!

Stackars liten <3

2013-05-23 @ 12:40:37
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: S

Oj oj vilken dag.. En olycka kommer sällan ensam heter det visst. Vad duktig du var. När L slog sig riktigt ordentligt första gången (slog i en järnstång med tänderna) så fick jag totalpanik.

2013-05-24 @ 17:55:11
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0