Siennas humor

Jag tycker inte att det är något fel på min humor. Det gör inte mamma, Frida eller kusin Lauren heller, då de har samma. Andra människor skulle väl inte gå så långt som att säga att vi har dålig humor, bara... udda. Och de har inte helt fel. Så jag har verkligen hoppats att Sienna skulle ärva min humor för att underlätta skämtandet här hemma i framtiden, och jag har spanat efter en förstående glimt i hennes ögon när jag gör något dumt. Och jag tror faktiskt att den är där! Så här rolig tyckte hon nämligen jag var i morse när jag fånade mig. Kim hade aldrig skrattat när jag gjort konstiga ljud och grimaser. Det måste ju båda gott?
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Hon har den, definitivt :)

2013-05-18 @ 18:41:54
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Skrattande små barn är det bästa som finns!

2013-05-19 @ 14:27:48
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: terese

Udda humor är den bästa :) Min mamma kan skratta åt min humor, inte för den e kul kanske, men för hon blir förvånad vad som egentligen är humor! Men lars min styvfar har också samma humor och ibland måste mamma be oss sluta för det går väll henne på nerverna när två styckna kommer igång;)

Ja bada i havet, känns som det snart kan bli dags om vädret fortsätter så här:) Något av det bästa med hela sommaren! Hoppas Minilaman är piggare idag.

2013-05-20 @ 09:07:16
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0