Svåra beslut

När man är mammaledig måste man fatta många svåra beslut. När och var ska man anmäla till förskolan? Hur mycket ledighet ska respektive förälder ta ut? Ska man snåla som sjutton så man kan köpa hus och ge ungen en uteplats, eller leva lite med resor och nöjen? Ska man sortera tvätten eller läsa klart de sista 100 sidorna av deckaren "Det fördolda" av Hjorth och Rosenfeldt?
 
Gissa vad jag valde...
 

Kommentarer
Postat av: S

Haha känner igen det där ;) mycket ångest.. Nu längtar jag efter att få svar från förskolan och att jag hittar ett nytt jobb :)

2013-05-14 @ 16:46:30
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: terese

Jag skriver skönlitterärt, oftast ungdomsböcker. Tycker ungdomen/tonåren var en tid med så mycket tankar/stress/känslor att det känns mest "mej" att skriva om ;)
Vad hade du velat skriva om? Jag har fantasin, men modet att verkligen satsa.. det finns inte riktigt där! Än!

2013-05-14 @ 18:46:38
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Isabell - mamma till Embla och bebben i magen

Håller med dig, speciellt i boende frågan. Jag spyr på våran slitna lägenhet och där vi bor så finns det nästan inga andra lägenheter att välja på. Jag hade gärna haft ett litet hus men tanken på att få ett lån de närmaste åren känns skrattretande, suck!

2013-05-14 @ 23:33:46
URL: http://annaisabells.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Lev istället för att köpa hus, ungarna bryr sej inte. De vill hellre ha föräldrar som följer med o leker på en lekplats, än att bli utsläppta för att roa sej själva i en trädgård. Rätt val där- bok före tvätt :)

Svar: Dessutom var boken jättebra. Tack för lånet!
Lisa

2013-05-15 @ 09:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0