Ynklama

Idag har jag och Sienna promenerat. Först till Lindeborg, sen till IKEA, sen tillbaka till Lindeborg, för att därefter traska hem. När vi skulle ner till parken för att träffa min pappa för en stund sedan märkte jag att mina fötter seriöst dunkade. På vägen till Lindeborg i morse höll jag på att få en blåsa på hälen, men smart som jag var hade jag plåster med mig och täckte den innan jag fick riktigt skav. Nu har jag en blåsa där plåstert satt, en bredvid, en under "ringtån" och en över lilltån på andra foten. Så här i efterhand kan jag känna att plåstret kvittade lite. Jag har även lyckats bränna både armarna, nacken, framsidan av halsen och näsan. Och det värsta var att babysången som vi gick för att vara med på var inställd! Fast då jag inser att jag äger både solkräm, busskort och cykel och att babysången inte skulle hållas på IKEA så kan jag lite inse att det är mitt eget fel att jag är bränd och blåsfylld. Men jag vill gärna ha en medskyldig, och det kan inte vara Sienna eftersom hon nog faktiskt hade föredragit både buss och cykel (vet dock inte idag, för idag var en skrikdag). Därför skyller jag på den inställda babysången. Trots alla krämpor har detta inte varit en dålig dag. Sol, mingel med Tanja och hennes killar och en knäpp liten flicka som har varit trevlig mellan varven. Och en jäkla massa motion och frisk luft. Jag skulle vilja säga att det har varit en hemskt trevlig dag. Det är bara mina fötter som inte håller med.
 
Min vackra lilla gnällspik.
 
(Foto av Tanja Schöld)

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Ajaj ont tot;) Fotbad o smörj o inga promenader på några dagar. Siennas huggtänder skymtar på fotot- gillas skarpt!

Svar: Tanja är grym på att fota. Och har en jättebra kamera. Hon tog massa foton på Sienna i humledräkt idag också, men de har jag inte hunnit få än.
Lisa

2013-05-15 @ 22:13:24
Postat av: S

Låter trots allt som en riktigt härlig dag :) (Undra om det var något konstigt i luften för L var också riktigt gnällig idag)

2013-05-15 @ 23:07:17
URL: http://Lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: terese

Hemskt trevlig kan man väll kalla en trevlig med alla dess biverkningar;) Tyckte jag var både fyndigt och klokt skrivit!

2013-05-15 @ 23:46:15
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Amanda

Usch det gör ju så ont med skoskav. Det andra lät dock trevligt!:-)

2013-05-16 @ 07:59:25
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Fröken M

Vilken liten goding hon är :)

2013-05-20 @ 10:53:24
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0