Das Helg

Denna helgen har vi haft fullt upp. Veckohandling, besök på Leos lekland, megatupplurar, restaurangbesök, öldrickande med vänner, regnlek och Fars dagsmiddag hos min mamma. Inser att min mamma inte kan kvalificeras som en far, men då hennes pappa var där ville vi också joina. Min pappa får firas imorgon, och Siennas pappa aka das Sambo firas knappt då han fyller år om en vecka. Ett firande får vara nog. Han fick dock ett par t-shirtar. I fel storlek. Oj vad glad han blev. Men om Sienna misslyckades med att handla fars dagspresent (helt klart ungens fel ju), så har hon lyckats desto bättre med att låta oss sova. Sedan hon fick sin nattlampa har hon liksom upptäckt hur mysigt det är att ligga och leka i sängen, och i morse kallade hon inte på oss förrän halv nio. Halv nio?! Say what, liksom. Så mycket sovmorgon har inte jag fått sedan innan jag var gravid (de som säger att man ska passa på att vila som gravida har nog inte varit det själva). Synd bara att jag la mig 03 inatt. Men ändå! Nästan en hel natts sömn trots en utekväll. Vad mer kan man begära liksom? Nu ska helgen avslutas med Solsidan och Bron. Hade jag varit en katt hade jag spunnit nu, så nöjd är jag.

Kommentarer
Postat av: karin

Omg, 8.30.... Det är faktiskt ganska länge. Hon är på rätt väg. Om 13 år kommer hon då utöka detta till 13.00...^_~

Svar: Haha allt är relativt. Det är länge om man jämför med 5.15. :P
Lisa

2013-11-10 @ 22:10:38
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Vilken härlig helg!

Postat av: Elina

Halv nio, såå härligt! Själv har Charlie fått för sig att det morgon redan 5 dom senaste dagarna, dock har han somnat om rätt snabbt, tack och lov :)

2013-11-11 @ 11:16:18
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Amanda

Solsidan är det perfekta avslutet på en helg!

2013-11-11 @ 11:42:42
URL: http://aochmflyttarin.se
Postat av: Madeleine

Solsidanfrälst är jag redan men Bron har jag inte sett. Man kanske borde göra det?

2013-11-11 @ 18:48:09
URL: http://nyarsloftet2011.blogspot.com
Postat av: Daniela

Inte dåligt med sovmorgon till halvnio.

Nu har vi haft 2 bra läggningar, så jag vet inte vad det var som hade flugit i lillen tidigare kvällar. Hoppas dock att det inte kommer tillbaka. Får testa nattlampa i sådana fall, men än så länge går det bra ändå. Mycket märkligt!

Kram

2013-11-11 @ 20:20:53
URL: http://panylund.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0