Das Svikarbus

Idag gjorde Sienna det som jag hoppades skulle dröja15 år; hon sårade mig. Jag vet att hon är 1,5 år, och jag vet att hon inte gjorde det med flit... men det gjorde ont ändå! Att det dessutom hände på grund av en liten ful plastko gör det inte bättre. Hon satt och lekte med en plastko på dagis när jag kom. (Inspirerad av två fula trähästar hos min mamma försökte hon få kossan att gunga på en bananformad legobit. De hemska trähästarna var nämligen gunghästar tills de gick sönder, och nu går de att plocka loss från botten, vilket Sienna tycker är asball.) Så "gung, gung" sa hon, och kämpade med den fula kossan, och så kom jag. Ungen hälsade på mig, och följde villigt med mig till kapprummet. Men när jag sa att kossan skulle stanna på dagis bröt hon ihop. Och efter lite bråk tog jag kon ifrån henne, vilket resulterade i att ungen blev till en gråtande blobb... och sprang till dagisläraren! För att göra det värre klamrade hon sig fast runt hans hals och vägrade släppa, och när han tillslut var tvungen att gå därifrån blev hon hysterisk igen, trots att jag satt bredvid och suktade efter kramar. Ungjäkel. Det var så illa att jag till och med tror att dagisläraren tyckte synd om mig. Jag gjorde sannerligen det! Tänker tvinga till mig extra många kramar imorgon, om jag så ska muta henne med saker. Någon måtta med "jag älskar min dagislärare" får det väl vara.
 
Das Svikarbus i badet
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

EVIL I tell you. De sötaste förpackningar orsakar den största smärtan. :) In a good way!

Svar: Haha gårdagens smärta var inte alls in a good way. Jag har nog aldrig tidigare blivit så sårad. :P
Lisa

2013-11-19 @ 03:53:50
Postat av: mamma/mormor Lena

Naaaaw :) Men det är ju ändå rätt positivt att hon har knutit an till dagisläraren :)

Svar: Säg det till mitt nedbrutna psyke.
Lisa

2013-11-19 @ 13:25:32
Postat av: ika

elleerrr så läser hon dig så bra, så hon vet att du inte kommer ge me dig i situationen o bästa e att gå till den som kan lösa hennes problem till hennes vinning. tyvärr kan hon bara räkna till ett och har då överlag mildt ordförråd som får hennes mamma att neka henne?!? why? (VEM FAN SKA ANNARS LEKA ME DESSA INATT, MOSSAN? tror jag hon tänker) dont u think? o hon har fan rätt o bli lite bortskämd, man borde få låna med sig saker hem från dagis o kunna komma med de man har där hemma! =) sånt soft samhälle borde vi forma, låt oss va en del av formen:D och lisas nedbrytna psyke? no no? no respond för vipps var du på bästa itullekt igen! ;D puss

Svar: Hahaha vad fan, är du hög eller trött? Denna kommentar var minst sagt rörig. Är det kusin Ika? Var befinner du dig nu för tiden? Kom hit och mingla en kväll vetja! Så kan vi leka med kossor ihop. Dock ej stulna från dagis, för var sak har sin plats... och dessutom hade nog inte folk lämnat tillbaka eländet de lånat hem. Vill ungarna ha kossor kan föräldrarna gott fixa det åt dem själv.
Lisa

2013-11-20 @ 22:59:43
Postat av: ika

hahaha. nä jag menar det. ta med en kossa, kom tillbaka med en kossa och en bok kanske. trevlet. jag kommer gärna förbi o tar med mitt egna djur.har du mitt nr? jag e lite sjykis nu men en dag nästa vecka kanske?

Svar: Nästa vecka går hur bra som helst. Smsa mig innan så jag vet bara :) Haha vadå, har du ett djur? Eller du tar också med en lekko?
Lisa

2013-11-22 @ 18:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0