MålarBusmus

Sienna brukar inte få leka med kritor här hemma. Hon äter nämligen bara dem. Men häromdagen verkade hon lite ritsugen när hon snodde en penna av mig och började klottra ner min almanacka, så då drog jag fram både kritor och ritpapper. Eftersom hon hade napp i munnen kändes det ganska säkert. Och visst, hon började rita jättefint och ordenligt, och jag passade till och med på att gå ut i köket en sväng. När jag kom tillbaka var dock det första jag såg en napp. Det bådade ju inte så gott. Nappen följdes av massa söndersmulat kritpapper, stumpar av kritor och en glad Sienna som såg ut som om hon haft en smurf i munnen. Dessutom var parkettgolvet en aning färggladare än innan. Tror vi avvaktar ytterligare ett tag innan vi börjar bygga upp hennes konstnärliga talanger.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Äter....makes more sense att stoppa upp dem i näsan. Oh well. : )
Kanske bäst att vänta lite med klottrandet, haha, bra val!

2013-11-24 @ 16:55:49
Postat av: Thilde

Lillsmurfen! <3 vi har inga kritor, därav har Benjamin aldrig gjort en "första" teckning.. Trodde jag! Tills de berättade på dagis häromdagen att han visst ritat där ibland.. Kul att de inte berättar det eller sparat och visat mig liksom?! :@

2013-11-24 @ 20:17:42
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: tess

Haha! Min dotter har aldrig varit en sån som stoppar massa i munnen & börjar tugga & äta på saker. (förutom någon gång då man ser henne hitta en gammal mackbit eller någon annan smula under köksbordet) Mitt gudbarn skulle nog kunna äta vad som helst dock, haha :P Malin har inte kritor utan färgpennor, så kanske skulle hon med tycka det vore smaskens med en krita? Vem vet... får nästan testa någon dag!

Sv: Jo, där har du rätt. 2:e januari är nog bättre. Bakisgäster vill vi inte ha i närheten av tårtan...
Kram

2013-11-24 @ 20:33:22
URL: http://jaklakrokus.blogg.se
Postat av: Frida

"Haft en smurf i munnen"...... Hahaaha :(

2013-11-24 @ 21:51:16
Postat av: Natalie

Detta tuggandet på allt. Valles favoritgrej just nu är att äta på sulorna på vora skitiga skor, så nu ligger alla skor på hatthyllan :/ Höhö.

2013-11-28 @ 13:41:29
URL: http://nataliepettersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0