Party, party

Festen igår var lyckad. Om man bortser från att 7 personer "sjukade sig" 1,5 timme innan den skulle börja (oberoende av varandra! Vi blev alltså inte dissade av ett helt kompisgäng), så var det hemskt trevligt. Nästan skrämmande trevligt faktiskt. Ingen blev för full, ingen åt värmeljus, ingen drog till Etage, jag har inte ångest, grannarna klagade inte och det blev inte minsta lilla diskussion. Nu i efterhand börjar jag undra om vi egentligen hade tråkigt, utan att veta om det? Enda ögonbrynshöjaren var väl när Kim missade en stol, med en halv meter! Alltså, det var ingen stol ens i närheten av rumpan när han satte sig. Det var rätt roligt. Sienna har också haft hemskt roligt hos sin mormor, och står nu och vrålar som en stucken gris i sin säng för att hon är övertrött. Men lätt värt det, tror jag att hon tycker. Helgen nya ord är "för helvete" och "pingvin". "För helvete" är dock inte min mammas förtjänst, utan där är det Kim som har gjort in faderliga plikt.

Kommentarer
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Brukar ni äta värmeljus? :P

2013-11-23 @ 18:31:47
URL: http://garnstump.blogg.se/
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha- "för helvete" - nice för en 1,5-åring ( f´låt 19-mån ) att kunna det:) Hon måste impa på dagiskompisarna :D!

2013-11-23 @ 18:38:04
Postat av: Maria

Va roligt att festen blev bra! :D Själv är jag skit trött efter att ha jobbat 33h på 3 dagar, känner mig fan nästan bakis! Jag var inte på festen va?! Så trött så jag inte kan vara säker! Haha! ;)
1,5 och svär redan!! Är pappa stolt över sin bedrift?! :p

Svar: Usch din stackare! Hoppas du är ledig lite nu de närmsta dagarna. Haha nä, du var inte här. Men saknad! :)Sorgligt nog är Kim rätt nöjd med ungens ordval. Tönt.
Lisa

2013-11-23 @ 20:37:15
Postat av: Thilde

Inte tråkigt alls! Supertrevligt!

2013-11-23 @ 23:01:36
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Thilde

Och sorry för bilden, men tkr den va så härlig!! Haha (sög till om du vill jag tar bort såklart!)

2013-11-23 @ 23:02:26
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0