Namnlappar

Siennas lite försent beställda namnlappar har kommit. Som jag har sett fram emot detta; att slippa skriva hennes namn i kläderna varenda gång hon har på sig ett nytt plagg på dagis. Inte för att jag har gjort det. Jag har liksom väntat på lapparna, och hoppats att inget skulle komma bort under tiden. Och nu har de kommit! Fast jag måste erkänna att det inte var riktigt lika kul att klistra i alla kläder som jag trodde. Efter en stund började jag liksom förhandla med mig själv; "dessa är snart för små", "denna har hon ändå inte på dagis", "det gör inget om detta försvinner" tills jag upptäckte att jag bara satt lappar i skorna och jackorna. Så nu har jag gjort en deal- varje gång jag lägger fram "morgondagens" kläder passar jag också på att klistra i en liten lapp. Då känns det inte lika tråkigt.
 
Jag vet att jag sa att jag skulle ha en delfin, Thilde. Men de var faktiskt hemskt fula. Och hur stor är sannolikheten att någon på en annan avdelning heter Sienna?
 

Kommentarer
Postat av: Thilde

Jag sköt på de i typ en vecka innan jag orkade klistra i dem :p och blomman är nog mkt sötare än delfinen, osis bara om de kommer en Sienna med identiska lappar, då kommer du ångra dig! ;)

2013-09-04 @ 19:04:27
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Lisa

Tack för din kommentar :) vi får se vad det blir men blir nog dubbelt! Nelson har två snurriga och glömska föräldrar...hahah

2013-09-04 @ 19:23:25
URL: http://justmypassions.blogg.se
Postat av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr! :)

2013-09-04 @ 20:42:13
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: Amanda

Supersmidigt med namnlappar! Visst går de att ta bort sen?

2013-09-05 @ 13:41:52
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: terese

haha.. jag hade känt samma med namnlappar. kul i början. men däremot hade jag inte kommit på en sån smart lösning som du lyckades! tummen up för dej! =)

min mamma sa häromdagen att hon kan virka uggleskor. ;) nu hoppas jag innerligt! ;)

2013-09-05 @ 14:00:27
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Jennie Bergius

Vilken härlig blogg! Och smart med namnlappar, och en strategi för att sätta fast dem :) Sienna är ett superfint namn och såå söt hon är! Jag och M väntar liten skrutt i januari :)

<3 Jennie

2013-09-05 @ 19:39:22
URL: http://bergiusjennie.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0