Alla hjärtans dag

Kim ringde igår och berättade att han blev sen. "Jag är på Mobilia", sa han, "men du och Sienna kan börja käka". Jättecharmigt, med tanke på att jag hade dukat fint i vardagsrummet och förberett mat och tänt levande ljus. Sen eller inte, vi ska äta tillsammans, tänkte jag och gav vår stackars svältande dotter en banan. Hon slukade den och en näve chips innan Kim kom. Med en bukett rosor. Hade kunnat vara en romantisk överraskning om han inte berättat att anledningen till att han var sen var ett Mobilia-besök, då enda gångerna han är där är när jag tvingar honom att handla blommor. Vi åt i alla fall tillsammans och han fick nya boxershorts av mig och Sienna fick sina presenter. Och sen fick jag en diskmaskin! Not bad, sambo, not bad. Snäppet bättre hade dock varit om strömmen varit inkopplad i proppskåpet så att vi faktiskt kunde använda den, men jag är inte den som är den. Någongång lär vi väl få igång den, och då är det jag som njuter!
 
 
En av de vackra rosorna jag fick av Kim. Lite deppig är jag dock eftersom jag är förkyld och inte kan lukta på dem.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Byta kille??? Får mycket hellre en diskmaskin!! Haha

2014-02-15 @ 20:36:34
URL: http://thiilde.blogg.se
Postat av: Madeleine

Martin uppmärksammande också gårdagen. Han sa "jag vet att det är alla hjärtans dag idag men jag tycker det är fånigt. Bara så att du vet att jag inte har glömt det. Fick jag några blommor? Nope Men han glömde i alla fall inte det...han bara sket i det :-S

2014-02-15 @ 20:47:19
URL: http://nyarsloftet2011.blogspot.com
Postat av: mamma/mormor Lena

Vilken fin bild! Ser ut som en sammetsros:) "Bättre sen med blommor än tidig utan" ( nytt ordspråk myntat av gissa vem ;))

Svar: Hahaha Sköldiz kanske?
Lisa

2014-02-16 @ 11:33:29
Postat av: terese

åh vad fin blomma! och diskmaskin! han kan din man ;)

2014-02-16 @ 18:07:50
URL: http://tesslashes.blogsot.com
Postat av: Camilla

Inte illa med en diskmaskin :D

2014-02-17 @ 08:59:35
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: 19 ÅR, TVBARNSMOR & GIFT.

Det var mysigt med alla hjärtans dag, jag blev också uppvaktad dock slängdes blommorna ut genom fönstret samma kväll pga diskution och pådrag. Men lika fint var de för det! :-)

2014-02-18 @ 21:54:51
URL: http://www.missvendel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0