Next beställningen

Jag kan fortfarande inte smälta hur nöjd jag är över beställningen från Next. Alltså seriöst, jag brukar alltid misslyckas så fatalt när jag beställer saker att jag likagärna kunnat kasta pengarna i toaletten. Men nu lyckades jag hitta fina, billiga saker som PASSADE! Sa jag att de passade? Jag glömde skriva att det dessutom är fraktfritt och tullfritt trots att det kommer från England. Score! Så, till alla kära släktingar som inte vet vad ni ska ge Sienna i två-års present har jag gjort en liten önskelista hos Next. Den är dock i pappersform och hemma hos mig, men jag kan lätt leta upp länkar om så önskas. Eller, oavsett om ni önskar eller inte ska jag lite diskret försöka tvinga listan på er. Här nedan kommer i alla fall sakerna som vi fick igår:
 
Tre par leggings, ett par tajta jeans, söt jeanskjol och en underbart urgullig baddräkt- som Sienna visserligen kallar sin BH, men det ska vi nog lyckas vänja henne av med till sommaren. Fotade inte min bikini. Det finns gränser.
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Jättefina kläder!"BH:n" är ju urgullig :)

2014-02-26 @ 10:46:35
Postat av: Carolina

Visst var det smidigt att beställa från Next! Fraktfritt och så tog det bara 2 dagar från England och så levererade de till dörren.. Jippi!

2014-02-26 @ 14:26:31
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Carolina

Glömde skriva att baddräkten var urgulllig!!

2014-02-26 @ 14:27:25
URL: http://carolinas.webblogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Så fina kläder

2014-02-26 @ 20:17:07
URL: http://annalenanordmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0