Wemmis fru tar hand om min dotter= Inte så stabilt

Idag när jag kom till Siennas dagis var det en kvinna om hette Eva som tog emot henne. En vikarie. Jag kände dock igen denna Eva, eftersom hon är gift med min gamla tysklärare/mentor från gymnasiet. Hon var dessutom med på vår klassresa till Berlin i trean. Kvinnan i fråga är inte klok någonstans, och har en gång i ren stress knuffat av mig från ett rullande tåg. Det kändes ju sådär tryggt att lämna min älskade lilla flicka i hennes händer. Men det verkar ha gått utmärkt, för jag hämtade upp en hel och.. halvren liten Bus på rätt avdelning och utan större anmärkningar, så nu kan jag börja andas igen.
 
 
I ett desperat försök att få stanna uppe längre ville Sienna dricka kvällsvällingen i soffan. Inte mig emot, för det var hur mysigt som helst. Dock skedde bokläsning och tandborstning i hennes rum som vanligt, och tre minuter senare sov hon, så jag tror inte riktigt att Sienna är nöjd med utgången.
 

Kommentarer
Postat av: mamma till william o wilma

De små kan sina små knep..så söt bild på henne :)

2014-01-14 @ 10:06:12
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahaha- jag kommer ihåg när du berättade om "vikarien" från Tysklandsresan! Kan tänka mej att du blev ställd:) Men hon gör sej nog bättre på en förskola än på ett tåg till Berlin ;)Förklara för Sienna varför inte hennes älskling jobbar- hon fattar. Berätta att han kommer "annan dag"- så hon inte tror att han försvunnit för gott.

Svar: Bra idé, jag ska nog förklara det för henne imorgon. Hitintills har jag mest försökt att undvika ämnet, men det är ju rätt taskigt av mig.
Lisa

2014-01-14 @ 10:27:04
Postat av: Elina

Haha, men shit, du måste ju ha gått därifrån med en mindre bra känsla men skönt att det hade gått bra ;) Hon kanske passar bättre på en förskola än på ett tåg som din mamma skriver :P

2014-01-14 @ 15:32:37
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: renata

Hahaha hade hon en kobjällra hon också??

Svar: Haha nä... men hon är snäppet värre än honom alltså! Tanten är inte riktigt klok!
Lisa

2014-01-14 @ 17:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0