Helg borta

Helgen har flugit förbi. Och den känslan ska jag förstärka genom att lägga mig klockan åtta idag. Efter att jag tvingat stackars Kim att se ett Grey's avsnitt med mig. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, för till och med jag kan inse att kvaliteten på programmet är sådär nuförtiden... och ändå kan jag inte sluta kolla! I alla fall, das Helg. I lördags stack jag hem till Madde som bjöd mig och Corre på brunch. Jag åt så mycket att jag fick ont i magen, och det har ännu inte släppt! Jag har insett två saker. 1. Jag kan aldrig bjuda hem dem på brunch, för vem kan leva upp till svampsoppa, smoothie och bananpannkakor varvat med vindruvor, bullar och choklad? 2. Mitt magonda kan kanske inte lefter snart två dygn fortfarande skyllas på för liten magsäck i förhållande till för god mat. Då njursten, mensvärk, ätit-för-mycket-värk, glömt-äta-värk (har aldrig hänt mig, men jag har hört rykte om detta fenomen), träningsvärk och ätit-något-dåligt värk har uteslutits börjar jag ana lite magkatarrvärk. Helt otippat är det inte eftersom jag stressat mig igenom de senaste 22 åren (tror att jag började ungefär i förskoleåldern med min hysteri), men jag kan inte säga att jag är helt nöjd med detta. Förtränger det ett par dagar till, sedan får det kollas upp. På lördagskvällen såg vi Melodifestivalen och spelade kort med Kims familj, och idag har vi varit på dop. Sienna uppförde sig bättre än väntat både under bilresor, i kyrkan och i församlingshemmet, så vi är mer än nöjda. Dessutom lyckades vi klämma in ett litet besök på... JP's? JC's? MJ'? innan dopet. Not bad. Nu är ungen restaurangbesöksdrillad också.
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Härlig helg, låter det som :)Ja, du har ju alltid stressat lite för mycket, så klokt nu att lägga sej tidigt o varva ner. Kör på den linjen nu i veckan o se om magontet lägger sej. Var rädd om dej.

2014-03-09 @ 20:07:42
Postat av: Cissi

Låter som en bra helg, minus det magonda dock! :)
Är precis likadan med greys, håller inte måttet längre men måste ändå se...

2014-03-09 @ 20:14:53
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Cissi

Tror att man måste boka alla kosläpp, men man kanske inte behöver hänga på låset på samma sätt om man inte bor i Stockholm ;)

2014-03-09 @ 21:43:17
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0