Misslyckad hemmamamma

Då vi har ännu en hemmadag tänkte jag att jag skulle vara lite pysslig ala instagrambilder. Så först gjorde jag en egen sats trolldeg. Blev hur bra som helst, och jag satte igång och pyssla satan. Sienna stod bredvid och skrek och slet figurerna ur min hand. Att försöka göra något eget var ungefär lika kul som att tvätta håret, ansåg hon. Och att låta mina vara ifred var lika omöjligt. Tillslut skickade jag in ett gäng ojämna klumpar i ugnen, och tänkte att det kanske blir kul att måla dem imorgon, i alla fall. Därefter brände jag dem genom att läsa fel på receptet. Nu luktar hela lägenheten. Efter trolldegsförsöket tänkte jag att det var dags att än en gång testa fingerfärg. Förra gången vi testade det målade Sienna mest på soffan, och efter ett praktgräl mellan henne och Kim bestämde vi att hon inte skulle få måla igen när han var hemma. Så då passar det ju bra idag. Tyckte inte Sienna, som helt plötsligt har utvecklat någon smutsfobi och hela tiden skulle gå och tvätta sig. Jag löste det genom att kasta henne i badet. Dålig idé även det, tyckte hon. Nu har jag gett upp och den älskade läsplattan har än en gång fått åka fram. Föräldrafail.
 
Jag lyckades fota henne under de två sekunderna då det gick bra. Kanske ska lägga ut denna bilden på instagram och låtsas att vi har lyckats?
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Hehe, jadu. Det är inte lätt jämt... ;)

Postat av: Emma

Haha heja Lisa

2014-03-19 @ 13:00:48
URL: http://urenbrudssynvinkel.spotlife.se
Postat av: Elina

Haha, det är inte lätt när det är svårt ;-)

2014-03-19 @ 15:51:47
URL: http://www.volanen.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 3 trollungar

Att vara hemma är inte alltid en dans på rosor. Jag trivs rätt bra med att 3 vildingar kan leka av sig på dagis. När dem inte är sjuka förståss. Hoppas Sienna är frisk snart

2014-03-19 @ 17:07:19
URL: http://annalenanordmar.blogg.se
Postat av: S

Kan inte låta bli att skratta. Vi har haft två exakt likadana dagar. Det enda som skiljer är aktiviteterna.. Fy fa.an säger jag bara.. Haha.. Är är det Pingu på iPaden just nu..
Stor kram till dig :)

2014-03-19 @ 18:24:56
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Sannixen - Mamma till två <3

vet inte om du såg mitt svar i min blogg men skriver här med :P Vad har du sökt för program? :)

och de med påsk dekorationer till tårtan vetjag tyvärr inte men kanske kakburken på internet? Dom har massa saker så kanske något sådant med :)brukar göra alla mina sådana själv så har inte så mycket koll :P

kram

2014-03-19 @ 20:01:38
URL: http://sannixen.bloggplatsen.se
Postat av: terese

oj vad flitiga ni är :)jo hon var nog lite disträ ja.. man kan hoppas hon kom fram oskadd.

2014-03-20 @ 07:13:25
URL: http://tesslashes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0