Tisdagskänsla

Denna dagen kunde lika gärna varit en tisdag, så hemsk har den varit. De två low-pointsen var dels när rektorn på skolan, aka min chef, frågade mig om "mitt barn" gick på fritids- och alltså inte hade en aning om att jag är assistent till flera elever och inte bara en, och dessutom håller i engelsklektionerna, samt tar ett jäkla stort ansvar för ungarna i övrigt. Snacka om att känna sig motsatsen till uppskattad. Low point två var när jag skulle ringa hem till en elevs föräldrar, och snorungen säger "Ja, men gör du det för de tror ändå inte på dig. Jag har betättat hur mycket jag hatar dig hemma." Jahapp. Alltså, det var inte så att ungen i vredesmod skrek att han hatade mig, utan han har tidigare tagit upp det hemma. Det värsta med detta är väl att jag trodde att denna ungen tyckte rätt bra om mig, så jag blev inte bara lite sårad och snopen. Vadå missbedömt läget? Som tur är har lilla Bus inte gjort dagen värre, utan tvärtom livat upp den med sina knäppa ideér och kommentarer. Jag har inga kategorier på bloggen, men hade jag haft det hade det snart varit läge att skaffa en "Sienna- citat" kategori. Underbara unge!
 
Min vackra flicka leker dockmord
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Vilka odrägliga, ouppfostrade ungar! Tur du gillar utmaningar- jag hade ALDRIG i LIVET klarat av att jobba på en problemskola. Förstår att du uppskattar Sienna o hennes tokigheter desto mer när du kommer hem :D!

2014-03-03 @ 18:19:49
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Låter som en tuff uppgift du har på skolan. Jag hade aldrig haft tålamod till de. Kämpa på :-)

2014-03-03 @ 19:34:47
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: Frida

Ja, stackars barn, dom kan inte ha det lätt! Och cred till dig som vill jobba där.

Svar: Just denna ungen har det hur bra som helst hemma (det märks på uppförande, kläder, betyg, självkänsla och självinsikt, fritidsaktiviteter, samt på hur föräldrarna bemöter en och deras svar på ett sådant samtal), och det är inte det minsta synd om honom. Tvärtom pajar han för de som faktiskt har det både jobbigt hemma och dessutom har det lite svårare i skolan.
Lisa

2014-03-03 @ 22:27:46
Postat av: S

Barn är inte oberäkneliga. Det vet exakt vad de ska säga o göra för att få som de vill. Vilken liten skitunge. Bete dig så kanske man gillar dig.
O din chef. What an asshole. Säger mer om hen än om dig.
Stor kram till dig o fingers crossed för en bättre eftermiddag <3

2014-03-04 @ 13:30:10
URL: http://lifeofabandwife.se
Postat av: S

Vill bara tillägga att meningen "Bete dig så kanske man gillar dig" va ju såklart riktat till skitungen..

2014-03-04 @ 13:31:45
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Karin

Hade jag sätt ungen så hade jag nog gått fram och gjort Pfffftttt i deras ansikte.
Kan de vara omogna, kan jag! :(

Om jag ska vara ärlig är ungen nog bara bra på att vara manipulativ och ville såra dig med flit...knappast att han-hon-den-det snackat med päronen.

Svar: När jag tog upp det med ett par (okej, kanske fem.. jag var rätt knäckt!) andra lärare sa de också att ungen är manipulativ och bara ville såra mig. Hoppas!
Lisa

2014-03-04 @ 15:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0