Kinderäggsgalningen

Sienna har blivit förtjust i Kinderägg. Och med förtjust menar jag besatt. Typ. Vi kan inte gå in i mataffären utan att hon kastar sig mot godishyllan och vrålar som besatt. Om hon får ägget vrålar hon för att hon inte får öppna det omedelbart, och om hon inte får det så vrålar hon för att hon är så besviken att hon håller på att gå under. Förslaget att köpa det och "spara det till lördag" togs inte heller emot så väl den gången jag försökte. Sista gången jag handlade var det så illa att folk inte bara log medlidande utan en tant till och med klämde ur sig "stackars dig!", vilket fick mig att tycka så synd om mig själv att jag nästan började tjuta. Jag och Kim har nu löst problemet på det enda logiska sättet; vi vägrar att handla när ungen är med. Antingen går vi en och en, eller så får vi helt enkelt strunta i att handla mjölken eller brödet vi ville ha den dagen. Vad är lite svält mot att skämma ögonen ur sig, liksom?
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Annat alternativ: ge henne ägget o låt henne öppna det. Hon kan gott få ett 3-pack varje gång ni handlar ;)

2014-05-09 @ 19:56:50
Postat av: S

Oh nooo hahaha.. Gullgumman.

Sv: jag längtar tills Louies rum är mysigt. O med en massa böcker såklart 😊

2014-05-09 @ 20:37:01
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Karin

Lena, hahahaha. Jag gillar stilen...men jag undrar om det var samma harpa när Lisa och Frida var små. If so, VÄRLDENS BÄSTA!!!

Sienna är smart som fanken, hon kommer snart att undra varför hon inte får följa med till affären.

Svar: Idag fintade vi henne- hon fick följa med, men jag distraherade henne medan Kim köpte ägget. Så hon fick ändå sitt lördagsägg, men hon fick det inte i affären. :P
Lisa

2014-05-10 @ 03:21:43
Postat av: mamma/mormor Lena

Karin- Lisa o Frida bar sej inte åt som vilddjur, de var extremt drillade ;)

2014-05-10 @ 18:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0