Mammafail

Idag var vi i Folkets Park med Maria och Elin. En jättehärligt dag! Tyvärr hade jag missbedömt hur härlig den skulle bli, och det hade min väderapp också, så jag och Sienna hade alldeles för mycket på oss. Jag hade svarta jeans, t-shirt, kofta och JACKA och Sienna hade tjocka strumpbyxor, klänning, kofta och jacka. Det mesta gick ju att ta av, och en del lämnade jag på cykeln och höll tummarna att ingen skulle norpa det (och det gjorde de inte!), men vi var fortfarande alldeles för varmt klädda. Och eftersom jag i mitt luddiga sinne trodde att det var någon halvvinter hade jag enbart smörjt in ungen i ansiktet. Armarna skulle ju ändå täckas av typ tre lager kläder, tänkte jag. Vanligtvis har jag med mig solkrämen i väskan, och då hade det ju varit lugnt, men idag hade jag försökt packa den lätt och kastat ut allt "icke nödvändigt". Yeah, right. Vadå inte nödvändigt? Maria lugnade mig med att hon hade solkräm med sig, tills hon upptäckte att sambon hade norpat flaskan! Så Sienna fick helt enkelt vara ute i solen utan skydd. Efter en stund ersattes klänningen med koftan för att täcka armarna, men jag väntar ändå med spänning på att huden ska anta en rödaktig ton. Dock lär det inte vara hennes största problem i helgen, för ungen drack ungefär tre liter av vattnet i Folkets parks plaskdamm.. och där är inte klor. Så nu undrar jag bara vad som kommer först; solfrossan eller magsjukan? Tur att vi i alla fall hade en härlig dag och har en hel helg framför oss, då man har tid för återhämtning.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Hur har det gått? Med armarna och magen? :)

Svar: Hon har fått en ljusbrun nyans, så det verkar som att hon har Kims hud! :) Och ingen magsjuka eller brist på aptit än så länge. Yey!
Lisa

2014-05-30 @ 21:30:26
Postat av: S

L blev allergisk mot sin solskyddsfaktor så nu är jag feg på att köpa en ny. Fick dock testa en idag som verkade kanon. Men han fick faktiskt gå ett par dagar utan. Snacka om medveten mama fail.

Sv: 2cm kortare än dig ;)

2014-05-30 @ 22:44:39
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: mamma/mormor Lena

Sötnosar :)

2014-05-30 @ 22:46:06
Postat av: Karin

Mamma Fail, I think not! Lite sol har ingen dött av. Dessutom har du satt på ungen något helt fantastiskt...en leopard klänning! Finns den i större storlek. Så söööööt!!!

2014-05-31 @ 17:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0