Valkompass

Jag ger snart upp. Jag har googlat EU-valet och läst in mig på frågorna och gjort varenda valkompass jag kommit över- och jag har fortfarande ingen aning om vem jag ska rösta på! Alla sidor ger mig olika besked. Om jag tycker att fråga A är viktig ska jag tvunget rösta på Fp enligt en undersökning, medan en annan undersökning säger att jag då absolut måste rösta på S. Det värsta var nog när en sida hänvisade mig till Kristdemokraterna. Jag är väldigt icke-religiös, tycker det är extremt viktigt med fri abort, är mycket för att HBT-personer ska få större rättigheter i samhället och bryr mig överhuvudtaget inte om huruvida folk är kristna, muslimer, hinduer eller om de bara hallucinerar. Känner mig lite lätt förvirrad här. Vet ni vilka ni ska rösta på?
 
En icke EU-vals intresserad men oerhört söt Busmus från gårdagens regnoväder
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Har röstat. Enl. Valkompasser o barometrar o allt vad de heter skulle jag röstat V eller MP. Men jag körde på magkänslan och vilka jag vill ska ha större inflytande- alltså blev det........inte V eller MP :D

Svar: Nu har jag insett (efter ett givande samtal med din brorsa) att jag inte vill vara med i EU alls. :P Verkar ju mest göra skada.
Lisa

2014-05-19 @ 20:03:49
Postat av: Tanja

Visst fasiken! Man ska ju rösta :O

Svar: Haha ja, jag blir mest påmind om det vid alla busshållplatser jag passerar på väg till jobb. EU reklam på varenda en.
Lisa

2014-05-19 @ 21:17:24
Postat av: S

Jag tror att jag vet men jag är inte säker. Men jag har något som jag brinner för och som jag gärna ser att de tag upp mer av. Både i Sverige och övriga EU. Men det är svårt. Känn efter vilken fråga som ligger dig absolut varmast om hjärtat och gå på den linjen.

2014-05-19 @ 22:23:26
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Karin

Du kan ju alltid rösta blankt...eller? Men då får man inte någon rätt att klaga på samhället.

Morsan min skickade valkort och hela köret...tills hela pass-grejen hände och jag bestämde mig för att dumpa Sverige. Happy Voting! : )

Svar: Haha rösta blankt är rätt bittert kan jag känna! Fast hellre det än att rösta fel. Har nog bestämt mig nu dock.
Lisa

2014-05-20 @ 02:45:39
Postat av: Cissi

Hmm, det är svårt det där.. Velar fortfarande lite men känns ju viktigt att rösta! Kanske blir typ "Ole dole doff" mellan favoriterna på söndag ;)

2014-05-20 @ 11:12:00
URL: http://Http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Madeleine

Vem jag röstar på borde ju vara rätt självskrivet men jag kanske ska vara rebell och rösta på någon annan? Jag gillar Mp:s miljöpolitik och den tycker jag borde vara viktigare än den är i EU så jag kanske skräller, vem vet? :)

2014-05-20 @ 21:19:14
URL: http://nyarsloftet2011.blogspot.com
Postat av: Carolina

Måste ta och läsa på lite..

Men kolla in här..

http://enrostmotjimmie.se

2014-05-21 @ 18:58:22
URL: http://carolinas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0