När du får oväntat besök...

Mobilen ringer.
 
"Hej! Jag heter B R, och är prästen som ska döpa Julie. Jo, jag ringer för att det börjar dra ihop sig, och vi borde kanske ses och bestämma lite inför dopet. Jag ser här att du bor i Malmö? Det gör jag med! Och jag är bara inhyrd av Skanörs kyrka, för det har kört ihop sig lite för dem. Vi bor väldigt nära varandra, båda i Slottsstaden. Jag bor på T-väg, och du på K-väg. Bara fem minuter från varandra ju! Jag brukar leka med barnbarnen i parken. Där är du säkert ofta med din dotter. Så att... vi ska ju ses snart då. Och var tycker du vi ska ses...?"
 
"Vill du komma hit på en kopp kaffe?..."
 
Ibland är folks vinkar inte så subtila. Men jäkligt skönt att slippa åka ner till Skanör för att snacka lite dopsånger! Dessutom lät mannen så förvirrad att det mycket väl kan vara samme person som döpte Sienna. Han som sa fel namn. Och då kan det vara bra om vi har nära till varandra. Jag fick även hans privata mobilnummer. 
 
Sienna på sitt dop,med faddern Frida och mormor. Julie ska få samma fadder. Varför byta (eller bryta? Jag googlade det, och fick lika många träffar på båda!) ett vinnande koncept?

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Åh dop är så mysiga.

Jag har också "återanvänt" faddrar till mina 😊 inte samma till alla men en av mina bröder är fadder till 2 barn och Bosses syster är fadder åt 2 barn

2015-08-20 @ 10:50:06
URL: http://annalenanordmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0