10:e december, blogglista

En bild på dig eller ditt barn i det plagg som använts mest i år

 

Okej, denna bodyn har kanske inte använts mest i år- än. Men den kommer! Jag köpte den häromdagen, och är helt kär i den. Vad jag har använt mest är svårt att säga, då jag gått från att vara val till oval och det varit både sommar och vinter därefter. Siennas plagg är dock enkelt- prinsessklänning! Funderar på att köpa en drakdräkt till henne, för att väga upp. Och för att det helt klart måste vara mysigare på vintern.

 

 


Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Sötnosen är väldigt fin i den, rosetten är pricken över i:et:D

2015-12-10 @ 10:39:38
Postat av: Cissi

Så fin body ;)

sv. alltså, jag hann inte tänka så mycket under Alice förlossning.. Hade nog nån idé om förlossningspall... eller om det var med Emma jag hade den idén? Kände att jag ville ställa mig upp och stod mot sängen och ville ha ett gåbord eftersom det funkade så bra att "vagga med" när jag födde Emma, under öppningsskedet. Hann knappt få tag i gåbordet innan hon kom på 1,5 krystvärk... med vatten och allt! Så planerat var det inte. Men fick otroligt bra hjälp av att stå upp... ;)

2015-12-10 @ 10:59:14
URL: http://nastanperfekt.blo.gg
Postat av: Kaisa - 26 år & väntar mitt första barn

Tack så mycket för peppen! Längtar så till min lilla krabat anländer. Vilken fin body och Sienna, gud vilket fint namn! :)

2015-12-10 @ 15:28:25
URL: http://kaisajohanssonmertala.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0