Bokmal

Genom att dumpa dottern hos min moder ett dygn, och genom ett par långa kvällsbad, har jag hunnit plöja igenom några böcker under lovet. Divergent, en ungdomsbok som även har kommit som film, i framtids sci fi genre. Underbar, och jag ser fram emot att läsa tvåan och trean. Lite bitter blev jag dock när jag upptäckte att författaren är två år yngre än jag själv. Hatar när man känner att man borde ta tag i sitt liv och åstakomma något. Torka aldrig tårar utan handskar, alla tre böckerna. Hemskt att läsa när man redan vet att det inte kommer att gå bra för karaktärerna. Ännu värre när man vet att det är sant. Hade seriöst ingen aning om hur illa homosexuella behandlades i Sverige för bara ett par decennier sedan. Helt sjukt! För att inte tala om hur illa de fortfarande behandlas på vissa ställen i världen idag. Att folk inte bara kan låta varandra vara som de är? Men lätt läsvärda böcker, även om jag är glad att jag läste sista när jag är ensam hemma. Tänk om jag någon gång skulle kunna läsa en bok eller se en film utan att gråta? Seriöst, jag tjöt till och med till sista Entourage-avsnittet förra veckan!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Skulle också vilja börja läsa igen. Har inte haft orken, tiden eller ron att gör de sedan nr 3 och 4 kom. Fullt upp hela tiden, och börjar jag läsa somnar jag efter någon sida

2015-02-24 @ 19:32:44
URL: http://annalenanordmark.blogg.se
Postat av: terese

divergent! <3 Bara sett filmen men tyckte den var jättebra och kan tänka mej boken e grym! LÄngtar tills slutet av mars när jag ska se disergent på bio =)

i feel you! du har ju dock åstadkommit en hel del men kanske dags att skriva på din bok? =) När blir du 30? jag blir i aug! Måste ha ngt färdigt då... PANIK!

2015-02-28 @ 18:21:41
URL: http://tesslashes.blogsot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0