Mammapoäng

Efter en helg som spenderats uteslutande inomhus var Sienna tvungen att få komma ut idag. Härligt när det är minusgrader och blåsigt och ingen snö på marken. Vad ska man göra liksom? Tanken på att gå till lekplatsen som ligger närmst oss skrämde mig lika mycket som att stanna inomhus med en uttråkad Busmus hela dagen. Och att mingla med folk en måndag är sådär lätt, så jag kunde inte lita på att någon annan skulle komma på en bra plan till oss. Så jag bestämde mig för att dra med mig ungen till havet. Om det finns något jag älskar så är det hav, och det slår inte fel även om det är så kallt att man helst vill gå i ide. För att göra det hela lite mer krävande för Bus tog jag med min hennes cykel, så att hon skulle få rasta sig lite på de stora fina cykelbanorna som löper längs med Ribban. Och det funkade! Vi cyklade en stund, lekte på sanddynor, snackade med fiskmåsar, hängde på en lekplats och tefter 2 timmar sa ungen att hon började bli trött och hungrig och törstig. Score! Så nu är vi hemma igen, utmattade, rödkindade och jag är mycket nöjd med mig själv. 2 timmar ute i detta vädret för att roa ett stycke rastlös dotter. Snacka om mammapoäng!
 
Helknäpp Bus som försökte springa från kameran
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Ah! Hon ser så lycklig ut! Ungefär som om du gett henne hela världen.... (vilket du har in a sense, haha). :) Bra jobbat Lisa! Håll ut, snart är det vår.

Svar: Idag känns det faktiskt som vår! 7 C och soooool!!
Lisa

2015-02-02 @ 17:15:27
Postat av: mamma/mormor Lena

Men eller hur! När man övervunnit motståndet så är det ju jättehärligt att vara ute, för att inte tala om myset när man kommer in :) Idag var ju rätt härligt "röda-kinder-väder" dessutom. Precis när vi gick ut så kom en hagelskur ( motvind ), sen klarnade det upp o var lite halvsoligt. Precis när vi kom in började det snöa- tadaaaa :D!

Svar: Idag ska vi inte snacka om vädret. Så himla underbart!!!
Lisa

2015-02-02 @ 17:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0