Siennas födelsedagspresenter

När vi var på Ullared passade jag och Kim på att handla lite saker till Siennas födelsedag. Och med lite saker menar jag allt vi hade tänkt handla till henne, förutom ett par Älv-vingar, som hon önskar sig men som de inte hade och som vi ska beställa. För en gångs skull var vi inte praktiska, utan handlade saker som ungen faktiskt vill ha. Tidigare år har hon fått saker som vi vill att hon ska ha, men nu har det blivit lite roligare eftersom hon själv har en åsikt.
 
 
1. En CD-spelare. Ungen älskar musik! Jag gör det inte. Så för att underlätta för oss alla ska hon få en så att hon kan stänga in sig på sitt rum och lyssna på eländet, medan jag lämpligtvis chillar på soffan med en bra bok. Eller med en skrikig bebis. 
2. Fem myror är fler än fyra elefanter. Om man älskar siffror och är intresserad av att lära sig räkna känns detta som en bra start?
3. Prinsess-skor. Need I say more? Sienna kommer bli själaglad. Inte våra grannar.
4. En leklåda med olika prinsessfigurer, där det även finns en plastlekmatta med olika slott, och en bok med berättelser om de olika prinsessorna. Jag blev dessutom helt till mig när jag såg att tigern Saja från Aladdin var med, samt ödlan Pascal från Trassel.
5. En prinsesskjol. Någon älskar sin Modig-klänning, så detta kan ju vara kul variation. Är hon riktigt snäll kan jag tom tänka mig att den får sitta på när hon ska till dagis.
6. Smyckesskrin med Frozenmotiv.
7. Tre stycken pussel med olika Frozenmotiv. Köptes inte på Ullared, utan beställdes innan. Jag kunde inte låta bli. Dumt, för nu verkar ungen ha tröttnat på pussel. Men intresset kanske återkommer?
8. Nicke Nyfiken i djurparken, Ingrid och pappa, samt Emmas dagis. Tre givna vinnare. Sienna har snart fler böcker än jag. Men det är lika mycket för min och Kims skull, eftersom det är vi som måste traggla igenom dem varje kväll. Och gärna morgon, och lunch och eftermiddag också.
 
Nu kommer bara problemet inför födelsedagen, när folk frågar vad hon önskar sig. Inget, för hon får allt av oss? Definitivt inte kläder, för det har hon också redan så att det räcker och blir över? Simpuffar kanske? Sol? Vår? 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Simpuffar? Var är dom som Kim fick för ett par år sen :P?

Svar: Haha han kastade nog dem. Undra varför? Fast Sienna vill nog ha med en rolig bild på.
Lisa

2015-02-21 @ 13:07:11
Postat av: Carolina

Fina grejer! Moa skulle nog bli lite avis på de där Frost-grejerna.. Skrinet var väldigt gulligt! Vart har du köpt det?

2015-02-22 @ 21:10:37
URL: http://carolinas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0