Hej magsjuka

Dagen började sådär. När jag gick in i Siennas rum för att väcka henne kände jag en väldigt icke-chamig lukt av spya, och källan upptäcktes rätt snart; ungen badade nämligen i det. Hur man kan sova vidare när man spytt upp allt man käkat dagen innan, och sedan ligga i en våt och äcklig hög är för mig en gåta, men tydligen kan man det. I alla fall om man heter Sienna. Hon vaknade dock när jag kastade in henne i duschen. Lite halvdeppigt att börja dagen med att tvätta håret, kan man tycka om man är 2,5 år. Lite tråkigt att börja dagen med att ringa arbetsgivaren och vabba, samt springa ner i tvättstugan och be till alla gudar att där finns en ledig tid, kan man tycka när man är 29 år. Men mest bitter var jag av att jag redan hade hunnit ta på mig jobbkläder, äta frukost och sminka mig.. helt onödigt stressande. Dock fanns det en ledig tvätt-tid, Sienna verkar redan må bättre, och hela min arbetsdag var detaljplanerad och förberedd vilket gör det möjligt för en vikarie att ta över, så nu känns det lite bättre. Ska bara dra på mig pyjamasbyxorna igen och försöka övertala ungen att ta en tupplur. Det positiva med att hon blev sjuk inatt var att hon inte blev det igår; vi hann se Disney on ice! Vilket hon älskade. Det negativa var att ALLA hennes favoritnallar var i sängen, och numera är i tvätten. Inte så bra idé. Tåls att tänkas på i framtiden. 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Stackars Bus o stackars dej:( Kunde som sagt varit värre-vi hann ju med Disney! Tänk om hon hade börjat spy igår em, phuuuu-nära ögat:) Ha en bra helg o hoppas att Ninis blir sitt forna jag efter twätt. Och att du o Kim slipper magsjukan, håller tummarna!

2015-01-16 @ 12:20:23
Postat av: terese

verkar som alla var och tittade på dinsey on ice igår. antar det var riktigt nice? beklagar magsjukan, men vilket flyt det fanns tvättid ledigt :)

vi är rätt snåla med gosedjur i sängen, efter loke varit kräkaktig i ett halvårstid när han var två. (2 gånger i veckan typ. dock hände inte alla kräkningar i sängen, men man upptäckte snabbt det var skönt att ha lite space mellan honom o alla Nallar)

krya på er

2015-01-16 @ 12:58:11
URL: http://tesslashes.blogspot.com
Postat av: Karin

Ugh, stackars liten!!

2015-01-16 @ 15:15:40
Postat av: Karin

Ugh, stackars liten!!

2015-01-16 @ 15:15:40
Postat av: Karin

Ugh, stackars liten!!

2015-01-16 @ 15:15:41
Postat av: Emma

Hoppas hon blir snabbt bra och att gosedjurn torkar snabbt.
Och att du slipper att bli sjuk.
Kram

2015-01-16 @ 17:13:42
URL: http://urenbrudssynvinkel.spotlife.se
Postat av: S

Huva.. Vad jobbigt. Hoppas att dagen blev bättre och att hon slapp kräkas mer.
L får ju magsjuka hur ofta som helst så jag skulle dö utan vår tvättmaskin.

2015-01-16 @ 22:32:13
URL: http://lifeofabandwife.blogg.se
Postat av: Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

Hua, magsjukan är de jag fruktar allra mest här hemma. Vi brukar få de 3-4 gånger per säsong här hemma att de bara går runt.

Hoppas ni mår bättre nu och att du slapp få de

2015-01-18 @ 20:26:25
URL: http://annalenanordmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0