Dagens upptäckter

Dagens upptäckter:
 
Kaffe gör en pigg! No shit, kanske man tänker här. Men jag dricker nästan aldrig kaffe, och i så fall bara en latte på espressohouse, så jag har liksom aldrig fattat vad folk snackat om. Praktiskt taget inhalerade fyra koppar i morse, medan jag fortfarande var groggy och sömndrucken, för att tvinga mig till ett fruktat möte med toaletten. Och den trevliga bieffekten blev att jag har varit superpigg hela dagen, trots att jag bara sovit fem timmar inatt. Not bad! Ska nog fortsätta med detta drickandet när zombietröttheten slå på. 
 
Jag kan baka rice krispies tårta! Efter mycket kämpande, tre misslyckade försök och en mycket förstående och hjälpsam och tålmodig sambo (jag är INTE ironisk) lyckades jag tillslut med mästerverket idag. Ful som stryk, men ack så god!
 
Amningsinlägg är aldrig fel, även om man har nån form av hybris och tror att man inte behöver dem. Det gör man. Eller i alla fall jag. Tur att det var Kim som upptäckte eländet!
 
När man ska lägga sig kl 19 får man inte skäll av en uttråkad sambo om man väljer en dag då tre av serierna han följer har släppt nya avsnitt. Tror att måndagarna ska bli mina sovdagar hädanefter. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Tiff

Rekommenderas 2-3 koppar som jag förstår, när man ammar (har själv problem att hålla det..)

Svar: Jag har inga problem med det, eftersom jag faktiskt inte dricker kaffe. En engångs företeelse, för att få igång magen. Kanske ska kolla uppläskintaget dock.. Innehåller ju också koffein.
Lisa

2015-06-23 @ 08:19:03
Postat av: mamma/mormor Lena

Tiff har rätt, drick inte baljvis med kaffe-koffeinet går över till Bebis och kan göra henne steppig. Lagom är bäst :)

Svar: Dricker inte kaffe. Det var ju typ poängen i historien. :P ska dock börja tänka på läsken...
Lisa

2015-06-23 @ 10:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0