Tisdagslista

Jag inser att det är onsdag idag. Dock missade jag att det var tisdag igår, så what to do? Trots vädret är jag jäkligt positiv just nu, och vill gärna njuta lite extra genom att skriva ner det.
 
  • Julie är här!! Underbart av flera anledningar. Dels för att jag inte är gravid längre (yeeeeey för det!), dels för att jag har en gosig bebis, och dels för att hon faktiskt är en fantastisk liten unge. Lättskött, gosig och helt underbar. 
  • Vi var på syskonfotografering idag, och trots att det tog 3,5 timmar (!?) så klarade båda ungarna av det. Jag och Kim var helt slut efteråt, och stackars Sienna somnade medan hon fotograferades, men det gick bra ändå. Bildvisning 20 juli. Längtar! Fast snacka om att man kommer ha beslutsångest.
  • Det är sommar! Märks inte på vädret, men sambon är ledig och vi har både roliga planer och chillplaner. 
  • Jag fick mejl av en elev idag. Gav dem min ena mejladress när jag slutade, och jag är jätteglad att i alla fall en vill ha kontakt med den stackars nyfikna läraren. 
  • Jag är mycket lugnare med Julie än vad jag var med Sienna. Visserligen ringde jag min mamma i panik igår och trodde att ungen var dödssjuk för att hon spydde, men förutom det svaga ögonblicket har jag känt mig mer samlad. Och trots sömnbrist så har jag inte panik som jag hade med Sienna- jag vet liksom att det går över. Och som gravid denna gången sov jag inte mycket heller. Så alla planer för sommaren som vi tänkte nog skulle bli jobbiga eller ställas in på grund av bebis kommer nog att bli av. Ungen är superchill att ha med sig.
Min älskade, älskade lilla stinky. Bara käkar, kräker och bajsar, och är ändå helt fantastisk. Jag är otroligt tacksam över att få känna såhär, för med Sienna tog det över en månad innan jag började älska henne, och nu kom kärleken direkt. Tänk att man fått två så fina och friska ungar.

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Så härligt, alltihop :D Det är märkbar skillnad på ditt välmående då och nu- underbart!

Svar: Ja, det känns verkligen annorlunda. Och underbart! :D
Lisa

2015-06-24 @ 17:08:50
Postat av: evelin

Va härligt att höra. För mig tog det betydligt mer än en månad innan kärleken slog in så känns skönt att höra att det inte behöver va samma andra gången.

Svar: Jag kände verkligen det som att jag höll på att drunkna med Sienna, och var inställd på samma chock och fasa denna gången. Istället så flyter allt bara på (peppar, peppar). Håller tummarna att det blir samma för dig! Hur gammalt är ditt barn?
Lisa

2015-06-24 @ 18:50:42
Postat av: Tiff

Älskar hennes pose och hår! ❤️

Svar: Haha ja, posen gillar jag med! Hår önskar jag att hon hade lite mer av. Bebisar med tuppkam är så sött! Hahaha
Lisa

2015-06-24 @ 18:56:11
Postat av: Karin

Så fint! Skönt att höra att allt går bra :)

Svar: Ja, nu förstår jag lite mer vad folk snackat om innan. Med Sienna var jag bara i chock, och kämpade varje dag för att klara det. Nu myser jag. :)
Lisa

2015-06-24 @ 19:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0