Uppdate

Sedan Julie dök upp har vi mest minglat med släkt. Rätt ofrånkomligt när man har en bebisluktande minilama som ska beskådas och bedömas. Än så länge har hon fått godkänt av alla. Mest av allt av mig och Kim. Hon klarar av alla funktioner som krävs av henne; att äta, sova och bajsa regelbundet. Not bad! Vi jämför hela tiden med hur det var när Sienna var liten, och har konstaterat att 1. det är mycket enklare när bebisen är lite större och piggare vid födseln 2. när mamman inte är i konstant chock i flera veckor av att ha genomlidit en förlossning 3. när man redan har ett barn som kräver rutiner och underhållning. Håller tummarna att det fortsätter lika bra! 
 
Kim var rätt knäckt när han såg dagens outfit. "Det är ingen hen vi har!" Nä... men jag råkade låta Sienna välja kläder, och bland alla söta små bodysar i ljusrosa och vitt fanns där bara en med roligt tryck på- och den råkade vara blå. Han har tjurat hela dagen. Jag har gått och småfnissat hela dagen. Och Julie har chillat hela dagen, mycket nöjd med sin hundbody verkar det som.
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma/mormor Lena

Bra där att Sienna får välja ibland :) Det är ju midsommardagen o dåligt väder så det är väl ursäktligt att Kim surar över en blå hundbody, hahahaha! Säg till honom att allt klär en skönhet:P

Svar: Han tycker inte att hon är en skönhet. :P Fast han kan ändå inte låta bli att pussa på och gosa med henne hela tiden.
Lisa

2015-06-20 @ 20:25:31
Postat av: Karin

Äsch, lite blått har väl aldrig skadat!
Hon är ju helt underbar...så ny. :) Lycka till!!

Svar: Jag tyckte att hon var skitsöt i det. Framförallt med den lilla mössan med rosett. :P Fick ditt mejl förresten. Stressa inte för att träffa oss, för jag förstår m du inte hinner. Men om du får tid över så släng iväg ett sms eller mejl, så ses vi supergärna! Kanske en Grändendejt med Hannes? :)
Lisa

2015-06-20 @ 21:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0