Påsklovsbörjan

Efter en kaosvecka på jobb har jag nu looooov! Och det hade inte kunnat börja bättre; med ett mejl från rektorn där hon sa att hon förstod mig (angående en elev jag inte längre kan hantera) och löfte om hjälp, en trevlig liten löneförhöjning som var mycket större än jag hade förväntat mig, och glada ungar som skötte dagen utmärkt. Sedan hämtade jag Sienna, och kaoset var ett faktum. Skrik och bråk och trots. Tålamod i alla ära, men ibland känner jag att barn måste få tydliga gränser också, och få veta när tålamodet tagit slut. Tyvärr har jag och Kim lärt oss att ta över för varandra när en inte orkar mer, så idag när jag tydligt har visat Sienna att jag fått nog så har han haft hur mycket tid och fjäsk som helst över för henne. Snopet. Men det där med att ha samma regler och stå på samma sida är sådär lätt när man inte har en enda minut över för att snacka med varandra, utan bara springer förbi varann med stirrande ögon och håret på ända medan ens barn vrålar hysteriskt för att "pannkakan var ihoprullad fel", "det kom för mycket toalettpapper" eller "strumporna var obekväma men nu är jag för kall om fötterna". Nu är hon i alla fall mutad med en glass och en film, jag har en hemmakvällspåse undangömd i min väska och en bra bok som jag bara kommit halvvägs i, och Kim har en fotbollsmatch att gå på. Så vi kommer nog att klara denna kvällen också.

Kommentarer
Postat av: Tanja

Skönt att höra, för det mesta vet jag inte ens varför Casper är sur. Det vet nig inte han heller för den delen. Men det verkar ju vara normalt då 😉

Svar: Ibland går Sienna bara runt och viftar argt och vrålar "jag vill ingenting!!!" Suck. Var Lucas också såhär? När gick det över?
Lisa

2015-03-27 @ 18:47:03
Postat av: Karin

Det började i alla fall bra - Grattis till löneförhöjningen.
Stackars Lisa och Kim. Vissa dagar blir så...och ni är ju trots allt super päron båda två!
Tänk vad tråkigt om allt, alltid gått perfekt ;P

... "pannkakan var ihoprullad fel" .... o.O

Svar: Alltså, hon bråkar om ALLT! Det är som en dålig komedifilm.
Lisa

2015-03-28 @ 17:09:13
Postat av: mamma/mormor Lena

Hahahahaha- pannkakan, hahaha!

2015-03-30 @ 11:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0