Dramalama

Okej, jag kanske var liiiite dramatisk igår. Inte bara på bloggen, utan live också. Vid ett tillfälle frågade Sienna om hon skulle vara mamman ett tag så att hon kunde trösta barnet. Då tjöt jag för att jag en kvart tidigare hotat med att adoptera bort ungen. Suck. Men efter en tuff graviditet, en hungrig bebis, och nu en bebis som vägrar sova alls är mina reserver liksom slut. Att Julie inte sover verkar dock bero på hennes mage, mer än på jävelskap. Innan var jag rädd för att hon bajsade för sällan. Sedan gav jag henne mat, och då började hon bajsa regelbundet. Då blev jag så till mig att hon fick alldeles för mycket mat, och för snabbt, så hon slutade liksom inte bajsa. Och efter två veckor där det bara runnit ur henne har ungen nästan slutat kissa, så jag har varit lite på spänn, om man säger så. Men nu verkar ungen må bättre, och inatt fick jag ett par timmars sammanhängande sömn. Och Sienna, den stackaren, är på dagis. Så nu känns livet snäppet bättre igen. Idag ska jag till och med klara att laga mat, utan att ringa Kim och vråla för att jag inte orkar. Vi åt pizza igår. 
 
Tankar solljus och sömn efter att ha lämnat Sienna på dagis. Jag har suttit på gården i 30 minuter nu. Rätt kallt. Önskar mig en trädgård i julklapp.

Kommentarer
Postat av: Yohanna af Skovde

Jag tänker att man få ha såna dagar. För att uppskatta de stunderna där det är tyst, alla äter och vardagen rullar på :)

2015-11-26 @ 10:47:24
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Mamma/mormor Lena

Bra att Bebis får tanka solljus o sömn:) Hoppas ni går på rätt håll med nattsömnen nu :)

2015-11-26 @ 20:42:09
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

åh stackare! man får bryta ihop ibland <3 skönt att det känns bättre nu!

2015-11-26 @ 21:45:51
URL: http://jennifers.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0