Julies heliga tupplur

Min lilla knubbsäl är inte nöjd. Hon sover knappt längre på nätterna, och dagarna går åt till att gnälla och klaga. Det kan vara ett utvecklingssprång. Det kan vara tänder. Det kan vara att hennes lilla späda gestalt vill ha lite riktig mat. Det kan också vara övertrötthet. Vi flänger och aktiverar oss och roar Sienna och mig så till den grad att ingen av oss hinner varva ner. Jag måste hitta på saker så att jag inte somnar. Gud förbjude att Sienna har tråkigt, för då börjar hon bråka. Och det är enklare att hantera Julies gnäll när vi inte bara sitter hemma. Eller, så släpper vi allt och tar det lugnt? Jag kanske kan ta en powernap då och då. Sienna kanske kan skippa dagis ett par dagar, bara för att chilla. Hon kan få upptäcka njutningen av att få leka ensam på sitt rum, utan stress. Och Julie kan få vila, vila, vila. Och kramas. Jag känner att vi är något på spåret här, och idag har vi kört en vilodag. Visserligen är Sienna hos sin farmor, men det räknas ändå. Jag har sovit, Julie har sovit och fått testa mer mat och fått bada. Och jag har beslutat att de närmsta veckorna ska inget få rucka på Julies tupplur mitt på dagen. Mellan ca 12-15 kommer vi att befinna oss hemma och sova. Troligtvis två av oss, och eventuellt den tredje också. Härmed inför jag slapphöst. Och sedan kommer tänderna, eller ska vi slå vad?
 
En sån söt liten knubbsäl, som får bada själv i stora badkaret. Jag tyckte dock det såg så mysigt ut att jag själv dök i en stund med henne. 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Lät som en bra deal och det låter ju som ett språng eller tänder. Smart att ha den som en badstol

Nä de är inte statiska inte som jag reagerat på

2015-11-14 @ 16:16:09
URL: http://nouw.com/sweetwords
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

låter som en bra plan! åh va mysigt att bada tillsammans :)

2015-11-14 @ 17:11:04
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: mamma/mormor Lena

Ni är definitivt nåt på spåret :D!

Svar: Jag tror det med. Hoppas!
Lisa

2015-11-14 @ 18:16:14
Postat av: Yohanna af Skovde

Det är väl superbra! Känner själv att rutiner skulle vara bättre för hittills är vi överallt på dagarna! Nu går det okej ändå, men vi ska försöka få bättre nattningsrutiner. Och vilken himla söt en hon är :)

2015-11-14 @ 19:57:08
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Fröken M

en herregud va söt !!

2015-11-14 @ 20:28:03
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Cissi

Hon är ju för söt!
Känner igen det där, men låter som en bra grej med vila och slapparhöst. Håller tummarna för er ;)

sv. Ingen aning om vad man ska säga... Vi byter kanal och pratar engelska för tillfället, så Emma har inte undrat/sagt något.. Men här om dagen hade hon frågor om flyktingar. Nån på dagis hade sagt något så är nog bara en tidsfråga innan jag måste förklara. Frågade Marcus vad han ska säga till sina elever på måndag... De går ju ändå i 5an och har säkert snappat upp ett och annat. Helt klart nackdelen med att vara lärare...

2015-11-15 @ 12:01:15
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0